Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 ian. 2015

Aplicatii care pot recupera datele sterse-pierdute

Am tot fost rugat de vizitatori acestui blog să găsesc soluţii în ceea ce priveşte ştergerea datelor de pe hard, telefon, stick, sau memory card. Am scris nenumărate articole însă se pare că cei care vizitează blog-ul găsesc doar o parte dintre ele şi sunt nevoit să îi redirecţionez de fiecare dată care articole, de aceea m-am gândit să scriu acest articol în care să pun link-urile către toate articolele scrise pe această temă, în felul acesta cei interesaţi de recuperarea datelor să poată citi articolele ce i-ar putea ajuta...
  Am să încep prin a vă spune că;
- Mai toate aplicaţiile prezentate de mine sunt gratis (deci au o limită, nimic nu e gratis). Sunt cazuri în care acestea vă pot ajuta şi cazuri în care acestea nu pot face nimic. 
- Important este ca între momentul ştergeri şi momentul încercări recuperări datelor să nu se fi rescris alte date (sau să se fi rescris foarte puţine). 
- Recuperarea datelor să se facă în altă locaţie decât cea în care erau salvate datele pierdute.
  Am scris şi articole despre aplicaţii plătite care pot recupera datele, acestea sunt net superioare celor free (găsiţi o listă Aici http://l0.ro/7ED, însă nu se riscă nimeni să plătească pentru a vedea că aceste aplicaţii nu îi pot ajuta.
  Dacă v-aţi şters datele accidental şi doriţi să le recuperaţi acesta sper eu să fie locul în care să găsiţi rezolvare la această problemă.
Articole şi aplicaţii care vă pot ajuta sa recuperați date șterse de pe HDD, CD/DVD, Memory Card, Stick, Aparate Foto Digitale, Telefoane.

Cum repar, cum citesc, cum recuperez, cum copii date de pe CD/DVD stricat/zgariat 

Cum recuperezi datele sterse accidental din telefon

Cum recuperezi fişierele şterse accidental din Telefon, Stick, Laptop, sau Calculator? 

Recupereaza Date Sterse Accidental - Cele mai bune Aplicatii Free 

Cele mai bune aplicatii de recuperat date sterse accidental 

Recupereaza Date de pe CD/DVD Zgariate-Stricate 

Recupereaza mesaje sterse de pe facebook, skype, mess, istoric Browser 

Recupereaza date sterse de pe hard-uri, stick-uri, carduri, CD/DVD-uri 

Stellar Phoenix recupereaza date sterse accidental 

Recuperare date sterse Smartphone si Card Memory 

Android Picture Recovery Recupereaza date sterse de pe telefon  

R-Studio recupereaza cu succes date sterse 

Tenorshare Card Data recupereaza fisiere sterse Card, Camere Foto, sau Telefoane 

Active Data Studio recuperare date, Repara Windows (mort) 

Cum recuperez poze sterse accidental de pe iPhone?

Power Data Recovery recupereaza date sterse accidental

   Sunt convins că mai sunt multe aplicaţii despre care mai pot vorbii (poate mult mai eficiente) şi am să o fac, însă nu pot scrie pe acest blog doar despre aplicaţii de recuperat date. De aceea am o mare rugăminte la cei care au încercat (le mulţumesc că au citit acest blog) metodele prezentate mai sus (sau o parte din ele) şi nu au reuşit să recupereze datele. Să meargă la un un atelier de reparaţi, decodări telefoane, înainte de a se apuca să facă alte poze (înainte de a scrie noi date peste cele șterse). Sunt convins că un asemenea atelier în schimbul unei sume de bani vă poate recupera datele pe care le credeaţi pierdute pentru totdeauna (condiţia este să nu scrieţi alte date peste cele pierdute). 
  Aşa cum v-am spus (şi aţi văzut în articolele de mai sus) sunt şi aplicaţii plătite care pot recupera date şterse, iar un atelier de reparaţi telefoane deţine soluţia (sau ar trebui să o deţină) problemei dvs. 

1 comentarii:

  1. Buna ziua,am un card microsd care l-am pus in adaptor si apoi in slotul de card din calculator.Nu imi vede nimic,care sa fie problema.Daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi v-as fi recunoscator.Specific ca adaptorul este pe deschis si este bun iar cardul deasemenea este bun.Urmaresc frecvent postarile voastre pe site si youtube.Va multumesc,astept un raspuns.

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!