Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 ian. 2015

Ascunde urmele cautari pe facebook

Continui seria articolelor despre mici secrete pe facebook pe care am început-o de curând, găsiţi toate articolele în pagina "Trucuri Facebook" ale acestui blog. Astăzi m-am decis să vorbesc despre un subiect care poate interesa pe mulţi şi anume, cum ascunzi urmele căutări pe Facebook (persoanele pe care l-ai căutat pe facebook). Este posibil ca o persoană de încredere, mama, tata, frate, soră, iubit/a, soţ/ie să aibă parola de la contul dvs de Facebook şi să poată vedea...
  Pe cine aţi căutat dvs pe facebook pentru ai vizita profilul, sau pentru ai lăsa mesaje, etc şi în anumite cazuri doriţi ca persoana care are parola facebook-ului dvs. să nu aibă acces la anumite informaţii care v-ar putea aduce probleme. Pentru a ascunde, sau şterge urmele dvs. pe Facebook aveţi de făcut următoarele setări.
Cum ştergeţi căutările făcute pe Facebook?
  Vă logaţi - Mergeţi pe profil (nume) apăsaţi săgetuţa şi mergeţi la Jurnal de activităţi, de aici aveţi posibilitatea de a şterge anumite informaţii, sau restricţiona accesul anumitor persoane la informaţiile afişate. Dacă este să ne referim strict la ştergerea istoricului de căutări (chiar şi de anii) mergeţi pe partea stângă a ferestrei Jurnal de activităţi, în secţiunea Fotografii. Aprecieri, Comentarii apăsaţi pe MAI MULTE şi apoi pe Căutare prin apăsarea butonului Şterge din dreapta numelui căutat (Nu apare în cronologie) Şterge - Şterge Căutarea. Puteţi şterge toate căutările prin apăsarea butonului Şterge căutările.
  Atât de simplu este dacă doriţi să vă ascundeţi căutările de ochii persoanelor care au parola dvs la facebook
  Dacă nu aţi înţeles ce trebuie să faceţi, vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos în care puteţi găsi şi alte informaţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!