Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

16 nov. 2014

Tenorshare Card Data recupereaza fisiere sterse Card, Camere Foto, sau Telefoane

  Tot încerc de ceva vreme să găsesc aplicaţia perfectă cu care se pot recupera datele şterse accidental, am tot scris despre diferite programe mai mult sau mai puţin utile. Astăzi am să scriu despre Tenorshare Card Data Recovery cu ajutorul căruia puteţi recuperează fişiere şterse, poze, muzica, documente de pe orice card de memorie, camera foto, telefoane mobile, inclusiv smartphone, android, iphone, sd-card, hdd, hard disk extern, etc...
În principiu totul este simplu
- Descărcaţi Tenorshare Card Data Recovery de Aici
Urmaţi 4 paşi simpli
1. Instalaţi şi rulaţi aplicaţia.
2. Conectaţi unitatea de unde doriţi să recuperaţi date (card, telefon, aparat foto).
3. Selectaţi tipul de fişiere după care aplicaţia va scana.
4. Recuperarea şi salvarea datelor.
  Atât de simplu este procesul, acum ar trebui să las un mic clip explicativ, din păcate Google nu acceptă astfel de articole (nu le promovează) aşa că va trebui să dezvolt.
1.Instalaţi Aplicaţia şi rulat-o
  După ce aţi descărcat Tenorshare Card Data Recovery de mai sus 
- Lansați programul, și apăsați "Start" în partea de jos a interfeței principale, sau daţi click pe "Step 1"
* Notă:
  În cazul în care fișierele pierdute nu sunt salvate în unitățile de pe computer, conectați dispozitivul la computer înainte de a deschide programul. De exemplu, dacă vă conectați telefonul la PC, programul va detecta cardul de memorie al telefonului și îl va lista ca un dispozitiv de stocare.
- Selectați unitatea (card, telefon, aparat foto, partiţie) de pe care doriți să recupereze fișierele pierdute. Apoi alegeţi un mod de recuperare. Mode Standard sau Advanced Mode. Eu aleg Standard daţi click pe "Scan" pentru a începe scanarea după fișiere pierdute.
  Advanced Mode diferă de modul Standard în detaliile oferite pentru scanare. Dacă știți exact tipul fișierelor pierdute, puteţi alege Advance Mode, care va recupera doar fișierele în formatul pe care îl alegeţi, să spunem poze (jpg), sau melodii (mp3). Nu va mai scana tot dispozitivul pentru a recupera toate fişierele, în felul acesta câştigând timp.
2. Selectaţi tipul de fişiere după care aplicaţia va scana.
  Tenorshare Card Data Recovery vă permite să examinați fotografii și muzică înainte de recuperare. Previzualizare în timpul scanării sau după scanare, astfel încât să recupereze fișierele potrivite.
Previzualizare în timpul scanării
  Vizionarea în timpul scanării economisește timp. Dacă ați găsit deja fișierele pierdute în mijlocul scanări, dați click pe "Stop"
Previzualizare după scanare
Poți aștepta terminarea scanări și apoi selectați fișierele pe care doriți să le recupereze.
* Notă: 
  În partea de sus a interfeței, aveți opţiunea "Filter" vă permite să căutați fișierele scanate în funcție de mărimea lor.
3. Salvați recuperat imagini, clipuri video, muzică, etc.
  După recuperare, faceți clic pe "Recover" și selectați o cale pentru a salvă fișierele recuperate. Este recomandat să nu salvați fișierele recuperate în aceiași locați în care le aveați înainte de a le pierde. fișierele.
Urmăriți acest scurt clip!

1 comentarii:

  1. am incercat,se gasesc fisierele dar pentru recuperare cere sa platesti..cum pot recupera fara sa platesc?

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!