Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 apr. 2014

Cele mai bune aplicatii de recuperat date sterse accidental

  Aşa cum am promis revin cu un scurt articol în care o să fac o listă cu cele mai bune aplicaţii de recuperat date şterse accidental. Dacă în articolul trecut scriam despre cele mai bune aplicaţii gratuite cu care puteţi recupera datele pierdute, de data aceasta voi face o listă cu 10 dintre cele mai bune aplicaţii de recuperare a datelor şterse pentru care însă trebuie să plătiţi, să împrumutaţii, sau să "vă descurcaţi de un serial key sau de o variantă full"
   Principiul de funcţionare este relativ simplu şi este asemănător ca al aplicaţiilor gratuite, după instalare bifaţi partiţia sau unitatea de pe care vreţi să înceapă scanarea în căutarea datelor şterse, după identificarea acestora următorul pas este salvarea lor.
  Notă*Las mai jos o listă cu cele zece Aplicaţi şi în dreptul fiecăreia un link către pagina oficială pentru a citii mai multe date despre fiecare la finalul articolului voi lăsa şi un tabel comparativ cu capacităţile fiecăreia
1.    Stellar Phoenix Windows Data Recovery - Aici
2.    R-Studio - Aici
3.    Data Rescue PC - Aici
4.    Ontrack EasyRecovery 11- Aici
5.    GetDataBack - Aici
6.    Quick Recovery 
7.    Recover My Files
8.    Power Data Recovery
9.   Advanced Disk Recovery
10. Data Recovery Wizard

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!