Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 dec. 2014

Cum recuperez poze sterse accidental de pe iPhone?

După ce am scris atâtea articole despre "Cum recuperez date şterse accidental din telefon". În ultima vreme am primit tot mai multe întrebări despre cum recuperez poze şterse din greşeală de pe iPhone, dovadă că românul e amărât, dar o duce bine. Având în vedere numărul mare de întrebări, m-am decis să scriu acest articol în care să prezint metodele prin care puteţi recupera datele de pe iPhone atunci când aveţi un Backup, când folosiţi iCloud, sau atunci când nu aveţi un astfel de Backup (situaţie inexplicabilă pentru deţinători de iPhone)...

  O să plec de la prima situaţie în care se presupune că:
1.  Aveţi un Backup făcut
- Conectaţi dispozitivul (iPhone-ul) la PC şi deschideţi iTunes
- Activaţi Sidebar-ul dând click pe View - Sidebar
- În sidebar, daţi click-dreapta pe dispozitiv (Apple) şi selectaţi Restore from backup (cel mai recent backup)
Notă*
  Faceţi un backup al datelor/setărilor de pe dispozitiv înainte, deoarece acestea vor fi restaurate la starea lor din backup-ul ales.

 Dacă folosiţi serviciul iCloud
   Dacă aveţi activat Photo Stream (acesta poate se activează din Settings - iCloud - Photos - My Photo Stream), aveţi şanse să recuperaţi pozele şterse, cu condiţia ca acestea să fie destul de recente (în My Photo Stream sunt sincronizate şi stocate ultimele 1000 de poze efectuate în iOS):
- Deschideţi aplicaţia Photos (Poze) mergeţi la Albums (Albume) (în partea de jos a ecranului)
- Daţi click pe albumul My Photo Stream şi verificaţi dacă acesta conţine pozele şterse.

 2. Nu aveţi un Backup făcut
  Puteţi recupera o parte din poze şi din Albumul "Şterse recent", pentru asta deschide aplicaţia Poze de pe ecranul principal mergi la Albume (dreapta jos). - Şterse recent - Selectaţi (selectează pozele) - Recuperaţi - Recuperaţi x poze (înlocuieşti x cu numărul de poze selectate).

Folosi una din aplicaţiile Recovery Data (recupera date şterse din memoria telefonului)
  Condiţia ca rezultatele să fie satisfăcătoare şi să puteţi recupera cât mai multe date, este aceea ca între ştergerea accidentală şi momentul încercări de recuperare să nu se fi scris prea multe date (înregistrări de date suprapuse peste datele şterse).
  În încercarea dvs. de a recupera datele pierdute de pe iPhone, vă recomand:
- EaseUS MobiSaver Free - Download
- Data Recovery for iPhone - Download

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!