Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

7 nov. 2014

R-Studio recupereaza cu succes date sterse

Continui seria articolelor în care scriu despre aplicaţii cu ajutorul cărora puteţi recupera date pierdute sau şterse accidental şo am să scriu despre R-Studio această aplicaţie include toate instrumentele de care aveți nevoie pentru a încerca recuperarea tuturor tipurilor de fișiere din toate tipurile de disk-uri. Utilizarea acestui Software este mai dificil de utilizat, acest instrument de recuperare fișier fiind aproape la fel de complex și de eficace ca software-ul profesional de recuperare de date

  R-Studio poate recupera cu ușurință toate tipurile de fișiere
cunoscute care au fost șterse, atâta timp cât nu a fost scrise peste, poate recupera fișiere pierdute de pe orice dispozitiv de memorie, inclusiv hard disk-uri, CD conectate extern, carduri de memorie, CD-uri și DVD-uri, dischete, drive-uri conectate prin USB, etc. Poate recupera date de pe același PC sau dispozitive conectate, poate recupera fișiere de pe un calculator ce nu poate fi pornit într-o varietate de moduri. Puteți scoate Hard disk-ul și să îl atașați la un calculator funcțional care rulează software-ul, puteţi rula R-Tools pe un dispozitiv de boot de pornire, cum ar fi o unitate USB sau printr-o conexiune de rețea de la un PC care rulează versiunea de rețea. Acest software poate crea imagini a unui disc deteriorat pentru restaurare fișierelor. Se poate crea, de asemenea, imagini parțiale care pot fi stocate pe dispozitive de stocare mai mici, cum ar fi HDD, DVD-uri, sau USB.
Gasiti mai multe informati despre aceasta aplicatie Aici
  R-Studio include instrumente de căutare de bază și avansate pentru a vă ajuta să recupereze fișiere pierdute: după tipurile, data și mărimea. Aşa cum ştiţi fișierele șterse sau pierdute nu afișează numele fișierelor originale, ceea ce face ca găsirea fișierelor să fie dificilă. De aceia anumite filtre vă pot ajuta să recuperati mai usor fișier.
 Software-ul este compatibil cu toate sistemele de operare Windows.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!