Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 apr. 2014

Recupereaza Date Sterse Accidental - Cele mai bune Aplicatii Free

recupereaza fisiere sterse din greseala
Am mai scris despre acest subiect însă nu foarte mulţi au reuşit să îşi recupereze datele şterse din greşeală, fie că era vorba de recuperarea datelor de pe HDD sau de pe SD fie că era vorba de datele şterse din telefon. De aceia m-am gândit să mai scriu încă două articole, primul în care să fac o listă cu cele mai bune aplicaţi gratuite care vă pot ajuta şi cel de al doilea cu aplicaţii poate mai bune dar care costă...
  Am să fac o listă şi am să explic pe scurt ce anume face fiecare dintre aplicaţiile prezentate poate că viitori cititori cunosc şi alte aplicaţii pe care i-aş ruga să le menţioneze în rubrica de comentarii în felul acesta putând să contribuie la reuşita dvs.
1. Recuva
  Recuva este cel mai bun software-ul de recuperare a fișierelor şterse. Este foarte uşor de folosit, dar are multe caracteristici opționale avansate, Recuva poate recupera fișierele de pe hard disk-uri, drive-uri externe (stick-uri USB, etc), discuri BD/DVD/CD-uri, și carduri de memorie. Recuva chiar poate anula ștergerea fișierelor de pe iPod-ul!
  Recuva va anula ștergerea fișierelor în Windows 8 și 8.1, 7, Vista, XP, Server 2008/2003, și versiuni mai vechi de Windows, cum ar fi 2000, NT, ME și 98. Există, de asemenea, o versiune Recuva 64 de biți disponibil.
Puteţi Descărca Recuva de Aici 
2. Pandora Recovery
  Pandora este un alt program excelent de recuperare a fișierelor. Este foarte ușor de utilizat Pandora va anula ștergerea fișierelor de pe hard disk-uri, carduri de memorie, etc.
3. Puran File Recovery
  Puran este foarte uşor de folosit, va scana orice unitate pe care Windows-ul o vede, și are o mulțime de opțiuni avansate, dacă aveți nevoie de ele.
  Un lucru deosebit de remarcat - Puran poate recupera chiar partiții pierdute în cazul în care nu au fost suprascrise încă.
  Puran File Recovery funcționează cu Windows 8, 7, Vista și XP. Este, de asemenea, disponibile în formă portabilă, atât pentru 32-bit și 64-biți, astfel că nu are nevoie de instalare.
 
Puteţi Descărca Puran de Aici 
4. Glary Undelete
  Cele mai mari avantaje în Glary Undelete este o imagine Windows Explorer care include toate fișiere recuperabile, şi indicaţi ample pentru fiecare fişier în parte.
  Un dezavantaj al Glary Undelete este faptul că la instalare vă sugerează instalarea unei bari de instrumente, (Toolbar) pe care aveți posibilitatea de a nu o instală, desigur (Declin)
Glary Undelete poate recupera fișierele de pe hard disk-uri, precum și orice mass-media, inclusiv carduri de memorie, drive-uri USB, etc.
  Glary Undelete poate lucra în Windows 7, Vista și XP, dar, probabil, funcționează bine şi în Windows 8
5. SoftPerfect File Recovery
  Oricine ar trebui să poată folosi acest program, cu foarte puțin bătaie de cap. SoftPerfect vă anula ștergerea fișierelor de pe hard disk-uri, carduri de memorie, etc orice dispozitiv pe PC-ul dvs. care stochează date (cu excepția pentru unitatea CD/DVD). Lucrează pe Windows 8, 7, Vista, XP, Server 2008 şi 2003, 2000, NT, ME, 98, și 95 sunt toate suportate, versiunile pe 64 de biți sunt de asemenea suportate.
  SoftPerfect este un fişier de numai 500 KB, ceea ce face programul foarte portabil.Îl puteţi rula de pe un stick USB.

ALTE APLICAŢII RECOMANDATE PE CARE LE PUTEŢI ÎNCERCA
1.  EaseUS Data Recovery Wizard
2.  Wise Data Recovery
3.  Test Disk
4.  FreeUndelete
5.  ADRC Data Recovery Tools
6.  CD Recovery Toolbox
7.  UndeleteMyFiles Pro
8.  TOKIWA DataRecovery
9.  PC Inspector File Recovery
10 Undelete 360
11 BPlan Data Recovery
12 PhotoRec

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!