Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 ian. 2015

Power Data Recovery recupereaza date sterse accidental

Am scris nenumărate articole despre aplicaţii cu ajutorul cărora puteţi recupera datele pierdute, sau şterse din greşeală le puteţi citi pe acest blog accesând pagina Aplicaţii PC - Recuperare Date, sau dând click Aici Aplicatii care pot recupera datele sterse-pierdute. Din păcate oricât de multe articole aş scrie eu tot sunt persoane care nu îşi pot recupera anumite date de pe diferite device-uri, de aceea vin mereu cu o nouă aplicaţie care sper să îi ajute şi pe cei mai puţini norocoşi...
  Una dintre aplicaţiile de top în ceea ce priveşte recuperarea datelor de pe diferite device-uri şi într-un număr mare de formate suportate este MiniTool Power Data Recovery.
 Caracteristici:
• sisteme de fișiere acceptate: FAT 12/16/32 (utilizat de hard disk-uri, discuri, SmartMedia ™, Compact Flash ™, Memory Stick și altele), NTFS (folosit de hard disk-uri), ISO9660, Joliet, UDF (utilizat de CD/DVD disc).
• Dispozitiv suportate: IDE/AŢĂ, SATA, SCSI, USB, Firewire (IEEE1394) Hard Disk și alte medii, cum ar fi unitate USB flash, stick de memorie, card de memorie, aparat de fotografiat digital, și player audio digital și așa mai departe. (Inclusiv iPod)
  Vă oferă soluţii software eficiente de recuperare de date pentru aproape orice pierdere de date care acoperă servere, desktop-uri sau laptop-uri pentru mass-media, etc.
Mod de utilizare

- Instalaţi şi rulaţi aplicaţia (Run - Next - Next - Install)
Notă*
  Vă recomand instalarea aplicaţiei pe o altă partiţie faţă de cea de pe care se va încerca recuperarea datelor pierdute.
  Aplicaţia este extrem de simplu de folosit, în fereastra de start vă vor apărea 5 opţiuni de a recupera datele:
- Undelete Recovery
- Damaged Partition Recovery
- Lost Partition Recovery
- Digital Media Recovery
- CD/DVD Recovery
  În funcţie de situaţia în care vă aflaţi alegeţi una din aceste opţiuni
- Alegeți "Undelete Recovery" dacă doriți să recupereze fișiere/foldere care au fost în mod intenționat, sau accidental (eliminate din coşul de gunoi)
- Alegeți "Damaged Partition Recovery" dacă doriți să recuperaţi date (fișierele/foldere) de pe partiții re-formatate sau deteriorate.
- Alegeți "Lost Partition Recovery" dacă doriți să recuperaţi date de pe partiții pierdute/șterse.
- Alegeți "Digital Media Recovery" dacă doriți să recuperaţi date de pe un suport digital. De exemplu: card de memorie, stick de memorie, o unitate flash, mp3 player, iPod. Acest modul se concentrează pe recupera foto, video și fișiere audio.
- Alegeți " CD/DVD Recovery "dacă doriți să recuperaţi date de pe un disc CD/DVD.
  După alegerea unei opţiuni selectaţi partiţia, dispozitivul de pe care să se recupereze datele, apăsaţi butonul Advanced Setting pentru a selecta tipul de fişiere pe care doriţi să le recuperaţi, după ce aţi selectat formatul care vă interesează apăsaţi butonul Full Scan la finalul scanări bifaţi ce tip de fişiere vreţi să recuperaţi (bifând căsuţa corespunzătoare) - Apăsaţi butonul Save Files şi alegeţi locaţia unde vreţi să se salveze datele recuperate.
Notă*
  Alegeţi o altă locaţie faţă de cea de pe care s-a făcut recuperarea datelor pentru a le salva.
  Aşteptaţi încheierea procesului de recuperare şi bucurativa de rezultat.
  Dacă folosirea acestei aplicaţii vi se pare complicată vă invit să urmăriţi Tutorialul Video!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!