Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 nov. 2014

Recuperare date sterse Smartphone si Card Memory

Dacă v-ați pierdut fotografii de pe telefonul mobil (le-aţi şters) este posibil să le recuperaţi. Am scris nenumărate articole despre recuperarea fişierelor, atât de pe hard-uri, cât şi de pe stick-uri, dar şi de pe card-uri de memorie. Se pare că cele mai dese întrebări sunt legate de modalitatea de a recupera date şterse de pe telefon, de aceia am să scriu mai multe articole în care o să prezint aplicaţi, care se ocupă cu datele şterse de pe telefonul mobil.
  Mulţi utilizatori pierd informaţii.
Acest lucru se poate întâmpla atunci când formatați cartela de memorie a telefonului din greșeală, deteriorarea cartelei de memorie, sau ştergerea din greşeală a anumitor informaţii.
  Există mai multe tipuri de carduri de memorie utilizate în telefoanele mobile, cum ar fi Memory Stick Micro (M2), care este utilizat pe scară largă în telefoanele Sony Ericsson. MicroSD, MiniSD, MicroSDHC, carte TransFlash, RS-MMC sunt alte tipuri populare de carduri de memorii.
  CardRecovery poate recupera date şterse, sau pierdute, fotografii și clipuri video de pe Smartphone-uri, inclusiv Android, BlackBerry, Symbian etc. (iPhone nu este suportat).
  De obicei, există două modalități pentru a salva informaţii pe telefon;
  -  Pe telefon - Memoria internă a telefonului
  -  Pe card-ul din telefon - Memoria externă a telefonului.
  În cazul în care informaţiile pe care doriţi să le recuperaţi au fost salvate pe memoria externă (card), aveţi o șansă mai mare de a le recupera.
  Introduceţi cartela într-un cititor de carduri USB îl conectaţi la calculator. şi folosiţi o aplicaţie de recuperat date ca CardRecovery
  În cazul în care informaţiile pierdute au fost salvate pe memoria intern (telefon) conectaţi telefonul la calculator (USB).

Cum folositi CardRecovery
  Este ușor de utilizat, acesta are un expert pas-cu-pas pentru a vă ghida prin întregul proces de redresare. 
Descărcați CardRecovery de  Aici.
După descărcare instalaţi şi rulaţi aplicaţia
- Pasul 1 - Selectaţi litera caracteristică unităţi de pe care doriţi să recuperaţi date (telefon, sau card),

- Pasul 2 - CardRecovery începe scanarea. Procesul de scanare este foarte rapid.
- Pasul 3 - Se va afişa datele recuperate, pentru a salva va trebui să bifaţi căsuţa din dreptul ei (imagini)
- Pasul 4 - Se salvează datele recuperate în folderul de destinație. (altă locaţie decât cea de pe care s-au recuperat datele).

recupereaza date sterse

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!