Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 oct. 2014

Stellar Phoenix recupereaza date sterse accidental

De 3 luni de când urmăresc statisticile oferite de Google (Blogger, Webmaster Tools, Analytics). Articolul ,,Cum recuperezi datele sterse accidental din telefon." este cel mai citit articol. Refuz să cred că este cel mai bun articol al meu de pe acest blog, dar se pare că oameni şterg din greşeală date pe care apoi doresc să le recupereze. Dacă acest subiect interesează m-am gândit să-l dezvolt în mai multe articole în care să scriu despre aplicaţii cu ajutorul cărora puteţi recupera date şterse, să faceţi un Backup, cum vă folosiţi de acel Backup...

  Am să scriu astăzi despre Stellar Phoenix Windows o aplicaţie care poate recupera până la 98% din datele şterse, poate recupera 200 de tipuri de fișiere dintr-o varietate de dispozitive, inclusiv Hard Disk-uri, Drive-uri USB, Carduri SD și CD/DVD-uri.
  Nu trebuie să fie un expert IT, sau specialist cu experiență în recuperarea datelor pentru a utiliza acest software. Acesta este capabil să localizeze și să restaureze fișiere pierdute, fiind ușor de utilizat.
  Ca să fiu mai precis acest software poate restaura și recupera fișierele șterse de pe partiții modificate și discuri reformatate. Se poate recupera fișierele șterse de pe cardurile de memorie telefoane mobile, carduri aparate foto, CD/DVD-uri, și unități de stocare externe.
Cum recuperăm datele şterse?
  Veţi găsi pe pagina oficială în meniul "Software" foarte multe aplicaţi de recuperare a diferitelor date, dar cum eu m-am decis să scriu deocamdată despre Stellar Phoenix Windows puteţi descărcaţi această aplicaţie de Aici
 După instalarea acesta oferă doar trei opțiuni:
  • Recuperare unitate disck
  • Recuperare CD, DVD
  • Recuperare foto
  Fiecare alegere este explicat în mod clar pentru a vă ajuta să decideți care opțiune este cea mai potrivită pentru dvs.
 Aşa cum am spus această aplicaţie poate recupera peste 200 de tipuri de fişiere printre care BMP, wav, WMV, mp3, avi, jpg, gif, png, docx, xlsx ppt, PDF, text, csv şi XHTML.
  Stellar Phoenix are un instrument excepțional de previzualizare și suportă o varietate de opțiuni de căutare pentru a vă ajuta să identificați și să sortați fișierele pe care doriți să le restaurați.
  Atunci când un fișier este șters sau pierdut nu se poate reține numele de fișier original. Acest lucru face găsirea fișierelor destul de dificilă. Instrumente de căutare vă poate ajuta să căutaţi fișiere în funcție de tipul de fișier, data, dimensiunea fișierului, extensie, etc.
  Stellar Phoenix oferă de asemenea servicii de recuperare de date profesionale, dacă achiziţionaţi varianta Pro
  Această aplicaţie este compatibilă cu toate sistemele de operare Windows actuale.

2 comentarii:

  1. un username si un serial ne da cineva ca degeaba il instalezi si ca nu poti sal folosesti,,,iar pe net numa prostii iti da atunci cand cauti serial

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Salut Vlad
      Am scris aceste două articole despre Stellar Phoenix şi R-Studio (şi vor mai urma şi altele) pentru aceia care caută soluţii profesionale de recuperare a datelor (eu nu pot să îţi dau un serial key). Te pot însă sfătui să încerci alte aplicaţii ca Recuva, Pandora Recovery, Android Recovery Data (despre care am scris pe acest blog) de asemenea mai sunt şi altele (tot gratuite). Găseşti o listă cu peste 15 aplicaţii dacă tastezi în căsuţa de căutare ,,Cele mai bune Aplicaţii Free ".

      Ștergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!