Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 nov. 2014

Android Picture Recovery Recupereaza date sterse de pe telefon

Android este un sistemul de operare mobil dezvoltat de Google extrem de populare pentru telefoane inteligente.  Având în vedere că se bazează pe sistemul de operare Linux, este considerat sigur și securizat, se poate intampla ca accidental sa stergem date pe care apoi vrem sa le recuperam, de multe ori acest proces se dovedeste greoi, sau uneori imposibil...

  Sunt mai multe aplicatii despre care am scris pe acest blog, mai mult sau mai putin eficiente, mai mult sau mai putin dificil de utilizat, sau mai mult sau mai putin gratuite. Pentru a le gasi tastati in casuta de cautare cuvantul ''date''. Astazi am sa scriu despre o aplicatie simpla si eficienta care poate recupera imagini sterse, sau pierdute de pe Android.
  Cu ajutorul Android Picture Recovery, puteți recupera cu poze şi nu numai, atât din memoria internă a telefonului cât şi foldere şterse de pe cardul SD.
  Indiferent cum aţi şters datele pe care doriţi să le recuperaţi acum cu Android Picture Recovery aveţi mai multe şanse de reuşită, dacă de la momentul ştergeri şi până în momentul tentativei de recuperare nu aţi rescris foarte multe date.
  Se pot recupera date (imagini, audio şi video) chiar dacă s-a făcut o formatare sau s-a revenit la setările din fabrică.
  Puteţi recupera date de pe mai toate telefoanele cunoscute care utilizează sistemul Android: HTC, LG, Samsung. Această aplicaţie oferă o Previzualizare a imaginilor recuperate în felul acesta vă este mai uşor să bifaţi doar ce anume doriţi să recuperaţi (pentru a scurta timpul de lucru), fără a mai fi nevoiţi să salvaţi întreaga informaţie.
  Am să las un mic video pentru a urmări paşi necesari în procesul de recuperare, dar îi voi şi scrie în felul acesta mă voi face mai bine înţeles (sper)
Pasul 1
- Descărcați Android Picture Recovery de Aici
- Instalați software-ul pe sistemul dvs.
- Conectați dispozitivul Android (telefonul) la PC (aveţi grijă să fie recunoscut de sistem)
- Selectați "Recuperează fişierele şterse (Recovery Delete File)"
Pasul 2
- Selectaţi dispozitivul Android locul de unde vei recupera datele şterse).
- Software-ul începe procesul de scanare.
Pasul 3
- După ce scanarea este completă puteţi vizualiza videoclipul recuperat de la "File Type View/Data View".
- Bifează fişierul, sau fişierele care vrei să le recuperezi - mai departe alege locaţia unde vrei să le salvezi (un folder în PC)
- După ce ai recuperat datele dorite (să sperăm) poţi închide aplicaţia.
  Asta este tot!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!