Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 oct. 2018

Noul Update Windows 10 October 2018 este Disponibil Fara Probleme

După ce anumiţi utilizatori s-au plâns cu privire la apariţia unor probleme majore după ce au făcut update către versiunea de Windows 10 cunoscută ca Windows 10 October, sau Redstone 5 sau versiunea 1809, Microsoft a retras acest update, ca după câteva zile acesta să fie iar disponibil pentru update. De data această spun cei de la Microsoft fără acele erori pe care le întâmpinaseră anumiţi utilizatori.
  Dacă vă întrebaţi despre ce probleme era vorba să spun doar două dintre cele mai grave. Unii dintre cei care au făcut acest update la versiunea de Windows (1809) în mod manual, s-au plâns ca după update le-au fost şterse anumite fişiere personale, care nu aveau legătură cu fişierele de sistem. Alţii au spus că după update, au rămas fără sunet şi deşi au reinstalat driver-ul audio, nu au putut remedia această problemă.
  După mai multe ezitări în care cei de la Microsoft nu au vrut să recunoască aceste probleme, spunând că acest update a fost testat pe milioane de utilizatori şi că nici una dintre aceste erori nu a fost menţionată, au retras în final acest update până la remedierea erorilor. 
  Timp de o săptămână s-au făcut teste şi modificări şi în sfârşit spun cei de la Microsoft acest update poate fi descărcat cu încredere, rezolvându-se problemele menţionate mai sus.
  Acest nou update major adus sistemului de operare Windows 10 vine cu anumite schimbări şi îmbunătăţiri pe care ar trebui să le testaţi. După spusele celor care au făcut deja update-ul se pare că Windows 10 a devenit mult mai rapid, mai stabil şi că puteţi avea în jocuri mai multe Fps-uri, prin îmbunătăţirea modului Game (Game Mod) şi renunţarea la anumite servicii. 
  Pe lângă aceste modificări au fost aduse şi îmbunătăţiri de ordin estetic, cum ar fii introducerea temei dark şi altele.
  Cu toate că cei de la Microsoft spun că au fost rezolvate toate problemele, eu vă spun să mai aveţi puţină răbdare, să vedeţi reacţiile celor care au făcut deja acest update. Dar dacă totuşi vreţi să testaţi noul update Windows 10 October 2018, va trebui să mergeţi în setările Windows - Update & Security - Check for Updates, să aşteptaţi să se facă update-urile până la versiunea 1809 şi apoi să urmaţi paşii (restart şi aşteptaţi).
  Aveţi mai jos un video pentru a vedea ce schimbări au fost aduse şi dacă merită să faceţi acest Update.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!