Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 oct. 2018

Cum faci Windows 10 Mult mai rapid Folosind o Singura Aplicatie

  Cred că nu mai este o surpriză pentru nimeni că Windows 10 consumă mult mai multe resurse decât predecesorul sistem de operare Windows 7 şi asta pentru că vine cu servicii mult mai multe care rulează în background şi de asemenea vine şi cu numeroase aplicaţii preinstalate, Windows 10 dorindu-se a fii un sistem de operare universal, iar aceste aplicaţii de multe ori utilizatorilor de Windows 10 pe Pc nu le sunt de folos, consumând inutil din resursele calculatorului.
  Aplicaţia care vă poate ajuta să aveţi un PC mai rapid se numeşte CCleaner şi o puteţi descărca de Aici. Pe lângă o optimizare a Windows-ului pe care o puteţi face cu această aplicaţie, prin ştergerea fişierelor temporare sau repararea erorilor din registry, tot cu Ccleaner puteţi să ştergeţi toate aplicaţiile preinstalate în Windows 10 de care nu aveţi nevoie.
 Aveţi la dispoziţie 3 tab-uri în această aplicaţie care vă ajută să faceţi acest lucru

  • Cleaner
  • Registry
  • Tools
  Pentru a vedea cum puteţi utiliza această aplicaţie şi care sunt paşi de urmat pentru a putea optimiza Windows 10 făcându-l în felul acesta mult mai rapid, eliminând din consumul de resurse pe care îl provoacă anumite aplicaţii ce pot rula în background, am creat acest clip pe care vă invit să îl urmăriţi,

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!