Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 oct. 2018

Creste viteza la internet cu Auslogics Internet Optimizer


Am vorbit zilele trecute într-un alt articol despre modalităţi şi soluţii pe care le puteţi aplica pentru a avea o viteză mai mare la net şi de asemenea despre cauzele ce pot sta la baza unei viteze scăzute a internetului dvs. Găsiţi aici articolul Creste Viteza de Internet. Astăzi voi vorbii despre o aplicaţie numită Auslogics Internet Optimizer, aplicaţie care cu n singur click vă poate îmbunătăţii viteza de net prin repararea unor erori, sau modificarea unor valorii şi parametrii ce duc la încetinirea vitezei de net, făcând să aveţi o conexiune slabă.
   Aplicaţia Auslogics Internet Optimizer nu este greu de folosit, după ce o descărcaţi de AICI, o instalaţi şi tot ce aveţi de făcut este să alegeţi tipul de conexiune pe care îl aveţi urmând ca în funcţie de asta Auslogics Internet Optimizer să aleagă cele mai bune setări pentru a vă îmbunătăţii viteza de internet.
  Aveţi mai jos un clip în care explic pe larg modul de utilizare al acestei aplicaţii şi de asemenea tot în acest clip găsiţi un test al vitezei mele de internet înainte şi după folosirea aplicaţiei Auslogics Internet Optimizer. În felul acesta veţi vedea rezultatele reale obţinute.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!