Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

28 sept. 2018

Pot Rula Windows pe 64 Bit pe PC-ul meu?

Am vorbit în diferite articole despre avantajele utilizării unui sistem de operare pe 64 bit, plecând de la recunoaşterea unei memori ram mai mare de 4 GB până la rularea unor jocuri care nu pot rula pe 32 bit, jocuri precum Euro Truck 2 şi GTA V.
  Pentru a putea însă să instalaţi un sistem de operare Windows pe 64 bit, trebuie ca Pc-ul dvs să suporte această configuraţie. Pc-urile mai vechi nu pot suporata această configuraţie. 
  Dacă şi dvs. doriţi să instalaţi Windows-ul pe 64 bit însă nu ştiţi dacă calculatorul dvs este capabil să recunoască această configuraţie vă pun la dispoziţie cea mai simplă metodă de a afla acest lucru. Prin folosirea aplicaţiei 64bit Checker, această aplicaţie scanează sistemul dvs. şi în funcţie de componentele ce formează pc-ul dvs. vă spune dacă puteţi instala sau nu un Windows pe 64. 
  Modul de utilizare este foarte simplu şi rapid, descărcaţi aplicaţia 64bit Checker de Aici şi o instalaţi, după care o rulaţi, după o scurtă aşteptare, timp în care vă scanează sistemul, vă va afişa un mesaj în care vă va spune dacă pc-ul dvs. este compatibil şi capabil să ruleze un windows pe 64 bit.
  Pentru a înţelege ce aveţi de făcut şi cum funcţionează 64bit Checker vă las mai jos un clip pe care invit să îl urmăriţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!