Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 sept. 2018

Creste Viteza de Internet

Deşi în ultimul timp firmele ce furnizează servicii de net am mărit constant viteza de net oferite în pachetele lor, mai sunt şi cazuri în care această viteză de net nu poate fi atât de mare şi asta datorită poziţiei geografice sau a altor cazuri ce împiedică oferirea unui net de calitate. Se poate însă întâmpla ca viteza de net să nu fie cea menţionată în contract şi deşi aţi sunat la Provider acesta v-a raportat o viteză de net în parametri contractuali.
  Sunt multe cauze care pot determina o viteză de net necorespunzătoare. şi de cele mai multe ori sunt anumite setări care fie au fost făcute greşit fie s-au schimbat pe parcursul utilizări Windows-ului.   Aceste setări pot fi reparate folosind diferite aplicaţii, dar una dintre cele mai eficiente este Internet Complete Repair, aplicaţia care doar cu un click repara toate setările ce pot influenţa o viteză mică de net.
 O altă cauză poate fi folosirea unui DNS necorespunzător, sau în cazul în care folosiţi un Router acesta poate fii amplasat prea departe de dispozitivul de pe care sesizaţi o viteză mică de net, fie acesta este înconjurat de pereţi şi alte obstacole care împiedică emiterea unui semnal puternic.
  Vă Invit să urmăriţi clipul de mai jos pentru a vedea cum puteţi utiliza aplicaţia Internet Complete Repair şi ce alte setări puteţi face pentru a vă creşte viteza de net şi de asemenea tot în acest video puteţi vedea şi rezultatele obţinute în urma acestor setări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!