Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

25 sept. 2018

CUM INCHIZI PROGRAMAT PC-ul?

Sunt unele cazuri în care o aplicaţie cu ajutorul căreia să închideţi pc-ul v-ar fii de ajutor, să spunem că aveţi la descărcat un film, un joc şi această descărcare durează un timp destul de mare, iar dvs trebuie să plecaţi şi totuşi nu doriţi să renunţaţi la acea descărcare. În acest caz vă poate ajuta aplicaţia Wise Auto Shutdown, puteţi programa cu această aplicaţie o anumită oră la care să se închidă pc-ul.
  Această aplicaţie este bună şi atunci când încărcaţi ceva şi la fel aveţi de aşteptat foarte mult, totul este foarte simplu, folosind aplicaţia Wise Auto Shutdown puteţi seta ora şi operaţiunea pe care să o execute. 
  Totul ce trebuie sa faceti este sa descărcaţi Wise Auto Shutdown  de Aici o rulaţi şi în panoul principal setaţi o oră sau un interval de timp la care pc-ul să se închidă, să îşi dea restart, să intre în stendby, etc., după ce aţi ales planul de execuţie apăsaţi butonul Start Task pentru a înregistra comanda.
   Pentru a vedea cum funcţionează Wise Auto Shutdown puteţi viziona clipul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!