Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

21 sept. 2018

Cum Faci Multe Like-uri Facebook - Uneste Pagini Facebook

În ultimul timp foarte multă lume pune preţ pe popularitatea pe care o are pe pagina de facebook, caută cât mai mulţi prieteni, cât mai multe like-uri, comentarii la pozele şi clipurile create,nu de mult a circulat şi o vorbă celebră cum că dacă nu ai facebook nu exişti.
  Plecând de la ideea ca şi dvs, doriţi să aveţi cât mai mulţi prieteni pe o anumită pagină de Facebook, m-am gândit să scriu acest articol în care să vă spun că Facebook dă posibilitatea să uniţi mai multe pagini într-un singur cont.
  Aşadar dacă în decursul timpului aţi avut mai multe pagini de facebook la care mai aveti incă accesle le puteţi unii şi în felul acesta puteţi cumula prieteni şi like-urile pe o singură pagină principala mult mai populară.
  Condiţia esenţială este că acele pagini ce urmează să fie unite să aibă acelaşi nume. Şi acum poate veţi spune că paginile create de dvs. nu au acelaşi nume. Nu este nici o problemă vă conectati la pagina de Facebook, mergeţi la setări şi schimbaţi numele pagini şi în felul acesta puteţi să le uniţi, alegând o pagină principală.

 Cum se schimbă numele unei pagini de Facebook şi ce trebuie să faceţi pentru a unii paginile vă voi spune în continuare
* Mergeţi pe pagina căreia doriţi să îi schimbaţi numele
* Mergeţi la Despre (About) - Mergeţi la editează Numele - Edit - Schimbaţi numele şi apăsaţi Continuare - Acceptaţi schimbările - Ok - Şi aşteptaţi

Cum Faceţi Unirea paginilor cu acelaşi nume?
* Mergeţi pe pagina principală, cea pe care doriţi să o păstraţi - mergeţi la setări - daţi de scrol până ajungeti la Merge Pages - Edit - Merge duplicate pages - introduceţi parola pentru a va reloga - Continua- Alegeţi pagina secundară şi apoi pagina principală şi apoi alegeţi care pagina va fi principală - Keep Pages - Confirmaţi unirea paginilor - Ok - şi aşteptaţi.
  Pentru a înţelege mai bine ce aveţi de făcut, vă invit să urmăriţi clipul de mai jos, clip în care explic ceea ce aveţi de făcut pentru a schimba numele unei pagini de Facebook şi de asemenea cum le puteţi unii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!