Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

23 mai 2016

Cum pui o imagine Iso Windows pe un disk - Clona

Mulţi dintre dvs. încă se mai întreabă cum puteţi pune un Windows pe CD/DVD. Să spunem că aţi făcut rost de un CD/DVD cu Windows original şi doriţi să îl aveţi, însă nu ştiţi cum sa realizaţi o clonă a acestui disk. Astăzi va voi prezenta poate cea mai simplă metoda prin care puteţi face acest lucru, chiar dacă nu aveţi mari cunoştinţe (nu aţi mai făcut niciodată acest lucru).
  Mai întâi trebuie să transformaţi acel Windows într-o imagine iso si puteti face acest lucru cu Power ISO, dacă nu ştiţi cum citiţi acest articolCum fac imagine ISO unui CD/DVD Tutorial◄.
  După ce aţi făcut rost de imaginea Iso a Windows-ului, pe care o puteţi descărca şi de pe diferite torrente, deşi uneori aceste simagini iso sunt corupte (lipsesc fişiere de sistem, iar acest lucru duce la apariţia unor erori). 
  Să spunem totuşi că aţi făcut rost de imaginea iso fie că aţi descărcat-o fie că aţi transformat cd/dvd-ul conform paşilor din articolul menţionat mai sus.
  Este timpul să ne folosim de Xilisoft ISO Burner aplicaţia pe care o voi prezenta astăzi şi pe care o puteţi descărca gratuit de Aici
  Aşa cum v-am spus operaţiunea de copiere este extrem de simplă, tot ce aveţi de făcut este să indicaţi locul unde aţi salvat imaginea iso a Windows-ului şi apoi să alegeţi unitatea optică unde va trebui să introduceţi în prealabil un cd/dvd pe care această aplicaţie Xilisoft ISO Burner să scrie imaginea iso.
  Pentru a urmări paşi ce îi aveţi de făcut şi pentru a vă convinge cât de simplă este utilizarea acestei aplicaţi vă recomand să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!