Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 mai 2016

Filmeaza Gaming cu Bandicam Setari Microfon

Scriam cu ceva timp în urmă un articol despre aplicaţia Bandicam şi setările care vă ajută să filmaţi desktop-ul cu această aplicaţie, Setari Bandicam - Filmeaza Desktop-ul.
  În urma unor comentări m-am văzut nevoit să vin cu anumite completări care să aducă lămuriri cu privire la modul de utilizare.

  În acel articol (video) spuneam clar că această aplicaţie este gratuită dar cu anumite limitări şi una dintre acestea este logo-ul aplicaţiei care se afişează pe toată durata filmări în partea de sus. M-au întrebat mulţi cum se poate scăpa de acel scris, iar răspunsul este simplu, Utilizând o variantă comercială a acestei aplicaţii, pentru acest lucru trebuie să cumpăraţi, sau să activaţi (cu un serial key) aplicaţia.
  O altă întrebare care mi-a fost pusă este legată de problemele care apar cu înregistrarea audio, unii dintre dvs. m-au întrebat de ce nu merge microfonul. Când filmaţi cu Bandicam, iar la această întrebare am încercat să răspund în acest clip pe care vă invit să îl urmăriţi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!