Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

9 aug. 2013

Cum fac imagine ISO unui CD/DVD Tutorial


imagine iso
  În tutorialul de astăzi am să vă arat, aşa cum v-am promis în acest articol ,,Cum fac o imagine iso (unui fişier/folder) cu PowrerISO" cum se pot crea imagini iso de data aceasta imaginea creată va fi cea a unui CD/DVD...

   E de la sine înţeles că pentru a putea face acest lucru trebuie să aveţi instalat PowerIso îl puteţi descărca de Aici, Nu am să mai insist cu modul de instalare întrucât acesta este comun, dacă întâmpinaţi probleme citiţi articolul menţionat mai sus. De asemenea nu o să mai vorbesc amănunţit despre utilizarea PowerIso am să vă spun doar că acesta poate înlocui cu succes alte două programe Daemon tools acest program are şi virtual drive, tot cu acest program poţi inscripţiona suport audio video, dar poţi crea şi un USB butabil pe care poţi copiia Windows XP sau windows 7 mai are multe alte funcţii dar eu am să vă arăt doar cum se face o imagine iso a unui CD/DVD. Dacă se mai întreabă cineva la ce e folositor acest lucru îi spun imediat.
- Putem păstra în siguranţă informaţiile de pe anumite suporturi audio video, fără teama că se va deteliora (zgâria, rupe, sau pierde)
- Putem copia rapid şi eficient un Cd cu jocuri împrumutat pe care trebuie să îl returnăm, putând ca mai apoi să montăm imaginea pe un drive virtual şi să ne bucurăm de conţinutul imagini.
- Să nu uităm că majoritatea jocurilor, a Windows-urilor piratate circulă în format iso
- Putem converti cu uşurinţă în şi din alte formate ca bin. Daa. Etc.
Dar hai să începem
  Pentru a crea o imagine iso e de ajuns să deschideţi programul şi din bara de sus apăsaţi Tools>Make CD/DVD-ROM Image File…
- Acum la Destination File selectaţi ce fel de imagine vreţi să creaţi, la Source Drive puneţi drive-ul de unde vreţi să copie fişierele pentru a face imaginea. (1)
- Apăsaţi pe... pentru a selecta folderul unde vreţi să se salveze imaginea. Apoi apăsaţi OK (2)
- Imaginea va începe să se creeze. (3) aşteptaţi finalizarea fereastra se va închide singură
  Sper să fie de folos cuiva acest articol şi dacă da să îmi lase şi mie un comentariu!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!