Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

24 ian. 2015

Instaleaza mai multe aplicatii deodata intr-un mod automat

  Zilele trecute am scris un articol despre ,,Speed Install Instaleaza mai multe aplicatii cu un click'', in care am vorbit despre două aplicaţii Speed Install şi Silent Install Helper astăzi m-am gândit să vin cu mai multe soluţii asemănătoare care vă pot ajuta să creaţi un instaler automat scutind astfel foarte mult timp atunci când instalaţi un număr mare de aplicaţii. În momentul în care reinstalaţi Windows-ul va trebui să instalaţi din nou toate aplicaţiile pe care le aveaţi înainte şi asta implică mult timp pierdut.
  Am prezentat pe acest blog, mai multe metode de a crea o instalare silent (fără intervenţia dvs), sau un multiple installer (tastaţi în căsuţa de căutare şi veţi găsi articolele).
  Aşa cum v-am spus voi reuni o serie din articolele scrise (şi nu numai) şi vă voi lăsa pe dvs. să alegeţi care dintre aceste soluţii credeţi că e cea mai utilă Pentru a vă crea un instaler automat
Încep cu bine cunoscutul
1. Ninite
  Acesta este cel mai cunoscut instrument gratis (site, fără cont şi logare) pentru a instala automat aplicații. Daţi click Aici  odată intraţi pe site puteți selecta aplicaţiile necesare, când aţi ales toate aplicaţiile apăsaţi butonul Get Installer va începe Download-area şi instalarea aplicaţiilor alese.
  Dezavantajul acestui site este că dispune de un număr de aplicaţii limitate.
2. AllMyApps
  Acest site are un depozit imens de aplicaţii atât free (gratuite) cât şi comerciale (plătite).
  Accesaţi site-ul de
Aici Va trebui să vă creaţi un cont gratuit (nume, adresă de mail), și apoi vă puteţi crea lista cu mai multe aplicaţii. Instalaţi AllMyApps și apoi aplicația va începe instalarea tuturor aplicațiilor adăugate în listă.
  Acest site îmi place mai mult decât Ninite datorită faptului că are de oferit un număr infinit de aplicaţii. De asemenea detectează toate aplicaţiile instalate pe PC (le marchează cu o virgulă şi le poate updata).
  Singurul dezavantaj este acela că trebuie să vă creaţi un cont (gratuit) să vă logaţi şi apoi să creaţi lista, după care să instalaţi aplicaţia AllMyApps.
3. Npackd
  Acesta este un magazin de aplicații/Piaţa de aplicații pentru Windows care vă ajută să găsiți și să instalaţi software-ul de care aveţi nevoie, menține sistemul la zi (Update)

- Descărcaţi Npackd de Aici
- Procesul de instalarea și dezinstalarea aplicațiilor este complet automatizat (instalare silențioasă sau nesupravegheate) 

2. FreeApps
  Puteți descărca toate aplicații gratuite pentru Windows cu un singur click. Toate aplicațiile disponibile sunt organizate în diferite categorii, cum ar fi:

    System Utilities
    Audio & Multimedia
    Business
    Communications
    Desktop
    Development
    Education
    Games & Entertainment
    Graphic Apps
    Home & Hoby
    Network & Internet
    ScreenSavers
    Security & Privacy
    Servers
    Web Development
    Driver Update

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!