Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 ian. 2015

Speed Install Instaleaza mai multe aplicatii cu un click

Am mai vorbit despre astfel de aplicati, sau metode de a va crea un instaler automat (silentios), gasiti aceste articole pe blog, tastand in casuta de cautare cuvantul ''instal'' Astazi vin si va prezint pe scurt doua aplicatiia Speed Install cu ajutorul careia puteti instala cu un singur click mai multe aplicatii alese dintr-o lista pusa la dispozitie de catre aplicatie. Si Silent Install Helper (aplicatie despre care am mai scris un articol.
  Atunci când reinstalaţi Windows-ul va trebui să readuceţi sistemul la punctul în care era înainte de al reinstala şi acest lucru implică instalarea a mai multor aplicaţii iar procesul poate dura foarte mult timp.
  Cu una din cele două aplicaţii prezentate astăzi totul devine mult mai rapid şi simplu.
Silent Install Helper
  Are 4 avantaje, este gratuit, portabil (nu necesită instalare), foarte simplu şi rapid de folosit, puteţi introduce în fereastra aplicaţiei un folder cu toate aplicaţiile pe care doriţi să le instalaţi (.exe)
Mod de utilizare
- Descărcaţi Silent Install Helper de Aici
- Rulaţi - dublu click - Run
- În fereastra deschisă, fie introduceţi pe rând toate aplicaţiile pe care doriţi să le instalaţi (.exe) fie vă creaţi un folder cu acestea şi îl introduceţi cu drop down în fereastra aplicaţiei.
- Bifaţi aplicaţiile pe care doriţi să le instalaţi şi apăsaţi butonul Start
- Este posibil ca unele aplicaţii mai complexe să ceară intervenţia dvs (Next - Next - Finish) însă în general instalarea se face în mod automat şi aceasta se poate realiza în câteva minute în funcţie de numărul aplicaţiilor introduse în listă pentru instalare
Speed Install
  Cu această aplicaţie procesul este puţin diferit în sensul că această aplicaţie va pune la dispoziţie o listă cu aplicaţii de unde puteţi alege, iar Speed Install download-eaza şi instalează aplicaţiile din lista, acest lucru făcându-mă să spun că Speed Install are cel puţin două dezavantaze faţă de Silent Install Helper şi anume;

- Nu poţi instala automat decât aplicaţiile puse la dispoziţie în acea listă, în vreme ce cu Silent Install Helper tu îţi creezi propria listă cu ce aplicatiie doreşti să instalezi.
- Timpul de finalizare al instalări automate este mai mare întrucât pe lângă instalare automată Speed Install face şi download-area aplicaţiilor selectate, lucru care nu se intampla cu Silent Install Helper unde este necesar să introduceţi executabilul aplicaţiilor (pe care îl aveţi descărcat dinainte).
  Trecând peste aceste două aspecte vă spun (şi o să vedeţi şi în Tutorialul Video) ca şi această aplicaţie este demana de luat în seamă.
Mod de utilizare
- Descărcaţi Speed Install de Aici
- Instalaţi aplicaţia - Next - Next - Next)
- Rulaţi aplicaţia - vi se va deschide o fereastră cu o listă de aplicaţii pusă la dispoziţie pentru a crea install-ul automat (toate aplicaţiile sunt selectate)
- Mergeţi în meniul Categories (jos în partea stângă) şi de aici alegeţi fiecare categorie în parte care conţine aplicaţii care v-ar putea interesa (răsfoiţi fiecare categorie) şi bifaţi aplicaţia pe care doriţi să o instalaţi. După ce aţi bifat toate aplicaţiile dorite apăsaţi butonul install
- Va începe Download-area şi instalarea în mod automat a tuturor aplicaţiilor care l-aţi selectat anterior şi care se regăsesc acum în lista de aşteptare.
- Este posibil ca anumite aplicaţii să solicite intervenţia dvs. (Next - Next - Finish).
- În câteva minute şi această aplicaţie va reuşi să vă instaleze toate aplicaţiile selectate scutindu-vă de click după click şi pierderea timpului
  Am făcut un Clip pentru a vă arăta cât de simplu şi rapid este să instalaţi mai multe aplicaţii cu aceste două progrămele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!