Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

26 ian. 2015

Unchecky impiedica istalarea aplicatiilor nedorite

Unele programe pe care le descărcăm de pe internet (de regula cele gratuite) vin si alte cu aplicaţii în kit-ul de instalare, sau cu toolbar-uri, iar odată cu instalarea programului de bază, se instalează şi acestea, cu sau fără acordul nostru. Aici intervine micul program Unchecky care blochează instalarea aplicaţiilor şi a toolbar-urilor, in mod automat ( fara interventia dvs.) 
   Poate ca vi s-a intamplat sa va fie  schimbată pagina de start a browser-ului după ce ați instalat vreun program care l-ați descărcat de pe Internet? (pe care uneori o puteti dezinstala cu greu). Sau vi s-a intamplat sa apăra în calculatorul dvs. aplicati noi fără să ştiţi de unde? Dacă vreţi ca acest lucru să nu se mai întâmple. Unchecky este soluția de care aveți nevoie. Această aplicaţie împiedică instalarea accidentală a aplicații nedorite și bare de instrumente.
Mod de utilizare 
  Unchecky debifează automat toate casutele aplicatiilor care doresc permisiunea de a se instala nedorit pe computer. Acesta vă va salva multe click-uri atunci când vine vorbă de respingerea acestor "oferte speciale" (Decline - Skipe), şi de multe dureri de cap atunci când vine vorbă sa dezinstalati toate aceste bare de instrumente (Toolbar-uri) și programe care nu va sunt necesare.

  Această aplicaţie îşi face singură treaba (este de ajuns sa o instalati). Dacă doriţi insa să instalaţi ceva nedorit (o alta aplicatie care vine la pachet cu aplicatia de baza, pe care doriti sa o instalati), Unchecky vă va avertiza că încercați să adăugați programe suplimentare în timpul procesului de instalare, daca sunteti de acord apasati butonul Proceed
Pentru a incerca aceasta aplicatie va invit sa o descarcati
 Am creat si un mic Tutorial video pentru a intelege mai bine cu ce se ocupa aceasta aplicatie

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!