Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 oct. 2014

Cum intram in Windows 7 daca nu stiu parola de logare

  Nu ştiu dacă aţi păţit să uitaţi parola contului de utilizator din Windows imediat după ce aţi setat-o, sau aţi uitat-o cu mult timp după ce aţi protejat Windows-ul prin parolă, dar sunt sigur că mulţi dintre dvs. aţi tastat pe Google una dintre aceste formulări: cum sparg parola Windows, cum intru în calculator cu parolă, nu mai ştiu parola Windows, sau mi-am uitat parola Windows. De multe ori soluţiile găsite v-au dezamăgit. Plecând de la idei care nu pot fi puse în practică, până la ultima soluţie propusă Reinstalarea sistemului de operare Windows...

  Eu am mai scris un articol (cu video) Intra in Windows fara sa stii parola, Resetare parola Windows. În acel articol scriam despre o modalitate Software (cu ajutorul unei aplicaţii). Acum însă voi vorbi despre două soluţii de a trece peste parola din Windows atunci când nu o ştim. Nu ştiu care este mai simplă, rămâne ca dvs să decideţi
Metoda 1
  Avem nevoie de un kit Windows (dvd boot-abil cu Windows 7) pe care îl vom introduce în unitate şi vom boot-a de pe acel disk (va trebui să mergeţi în Bios să alegeţi unitatea CD/DVD ROM ca prioritară). Dacă aţi îndeplinit aceşti doi paşi restul este floare la ureche urmărind (chiar şi pe telefon) VideoTutorialul pe care o să îl ataşez acestui articol.

Metoda 2 (pe care o veţi regăsi de asemenea în Clipul ataşat articolului)
  • Această metodă este mai uşor de explicat şi chiar de reţinut Necesitând scoaterea bateriei de BiosAre avantajul că nu vă mai trebuie kit-ul Windows de instalare.
  • Mai întâi deconectaţi Calculatorul de la alimentarea cu energie electrică (scoteţi-l din priză.
  • Apoi cu o şurubelniţă dublă (şi dreaptă şi în stea) deşurubaţi cele două şuruburi ale panoului liber al carcasei (nu cel ce susţine placa de bază). 
  • Acum localizaţi bateria de Bios (este asemănătoare cu o baterie de ceas de mână, dar este mai mare), este poziţionată de obicei în centrul plăci de bază. 
  • Odată identificată scoateţi-o folosindu-vă de degete (trageţi de clemă spre exterior), sau folosindu-vă de şurubelniţă cu cap drept (apăsaţi clemă spre interior şi trageţi bateria cu mâna).
  •  După ce aţi scos bateria aşteptaţi un interval de minim 5 minute şi aşezaţi-o la loc. Lipsa curentului electric din circuit face ca sistemul să se reseteze astfel ajungând la setările Default (setări de fabrică). Iar aceste setări vă permite să intraţi în Windows cu Contul Administrator fără să aveţi nevoie de o parolă, odată intraţi în Windows aveţi posibilitatea să ştergeţi sau să resetaţi parola (dacă este cazul) contului creat de dvs. şi din cauza căruia aţi ajuns să citiţi acest articol şi să vizionaţi VideoTutorialul de mai jos.
Sper ca informaţiile găsite în aceste două articole să vă fie de ajutor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!