Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 feb. 2014

Intra in Windows fara sa stii parola, Resetare parola Windows

sparge parola uindows
Scriu acest articol pentru aceia dintre dvs. care nu pot accesa Windows-ul întrucât au uitat parola, sau nu au ştiut-o niciodată, sunt multe cazuri în care ceia ce veţi citi (şi vedea) în acest articol vă poate ajuta. Resetarea parolei cu Reset. Windows. Password durează mai puţin de 1 minut şi nu necesită mai mult de un click, nu este o glumă chiar atât de simplu este...
Programe şi operaţi preliminare !
1. Descărcaţi Reset. Windows. Password Full


  
2. După descărcare deschideţi folderul rezultat şi ardeţi pe un cd imaginea iso pe care o veţi găsi în acel folder, sau creaţi un stick bootabil pentru asta aveţi nevoie de:
Img Burn - pentru a arde acea imagine iso pe cd  Aici
Rufus - aplicația care te ajuta să creiezi un stick bootabil Aici
  După ce aţi ars imaginea iso puteţi introduce cd-ul sau stick-ul în unitatea centrală, după ce aţi setat în prealabil în bios să booteze de pe cd, sau stick, după caz. Odata pornit calculatorul va boota după cd, sau stick-ul introdus, ca si cum s-ar deschide Windows-ul insă  vi se va deschide o fereastră care vă va arăta toţi users (conturile Windows setate), de aici cu un singur click puteţi reseta parola oricărui cont apărut în acea fereastră.
Urmăriţi Videotutorialul de mai jos.
   Am făcut un clip şi cu metoda de a trece peste parola Windows fără să instalaţi aplicaţii, utilitare şi alte chestii. Îl puteţi găsi tastând în căsuţa de căutare Intră în Windows 7 fără să ştii parola de logare

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!