Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 ian. 2019

Cum Recuperezi Contul Steam Furat / De Ce Sa Nu Cumperi Un Cont Steam


În ultimul timp s-au înmulţit acţiunile de tip scam, prin diferite metode vă sunt furate conturile de steam. Am întâlnit situaţii în care chiar site-uri de pariuri care promiteau câştiguri atractive colectau datele contului de steam. Sunt câţiva paşi prin care vă puteţi securiza contul de steam cel mai cunoscut fiind protecţia prin Steam Guard
*  Introducerea unui număr de telefon asociat contului de steam la care să se trimită un cod de acces ori de câte ori se face logarea la acel cont. De asemenea se poate asocia o adresă de mail la care să se trimită un cof de acces la logare. Dar cu toate acestea sunt situaţii în care se poate pierde prin furt un cont de steam.

  Puţini ştiu că cei de la steam oferă suport pentru astfel de situaţii şi dacă aţi pierdut un cont prin fraudă, prin aducerea unor dovezi din care să reiasă dreptul de apartenenţa a acelui cont de steam puteţi să îl recuperaţi. Mai jos vă ofer câteva metode prin care puteţi recupera totuşi un cont de steam furat, asupra căruia aţi pierdut controlul. Urmând să vizionaţi clipul ataşat mai jos, pentru a vedea pas cu pas ce trebuie să faceţi pentru a recupera contul de steam furat.
1. Prin adresa de mail asociată
2. Prin număr de Telefon
3. Prin IP de logare
4. Prin trimiterea unui serial de card cu care aţi făcut diferite cumpărături în acel cont steam
5. Prin trimiterea unui serial key al unui joc pe care l-aţi activat pe acel cont de steam
  Şi metodele de recuperare pot continua, dar aşa cum v-am spus mai sus vă invit să urmăriţi clipul pentru a vedea exact ce şi cum anume trebuie să faceţi în încercarea de a recupera contul de steam furat, dacă urmăriţi clipul pe YouTube veţi vedea în rubrica de comentarii că au fost destul de mulţii care au reuşit recuperarea prin una din metodele prezentate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!