Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 oct. 2018

Cum Pui Mai Multe Sisteme de Operare Pe Acelasi Stick

Dacă doriţi să instalaţi mai multe sisteme de operare pe acelaşi stick usb o puteţi face acest lucru cu aplicaţia WinSetupFromUSB, aplicaţie cu ajutorul căreia puteţi pune pe acelaşi stick sisteme de operare ca Windows, Linux, Ubuntu, această aplicaţie este una dintre cele mai simple aplicaţi când vine vorba de un stick Multi-Boot.

  Tot ce aveţi de făcut este să descărcaţi aplicaţia WinSetupFromUSB, să o instalaţi şi după ce aţi introdus în unitatea centrală puteţi alege sistemele de operare pe care doriţi să le instalaţi pe acel stick. Atenţie stick-ul usb pe care doriţi să îl utilizaţi trebuie să aibă o dimensiune destul de mare pentru a putea instala mai multe sisteme de operare.
  Deşi aplicaţia WinSetupFromUSB este uşor de utilizat şi cu siguranţă puteţi să creaţi un stick multi-boot, am creat un video în care vă explic ce anume trebuie să faceţi şi cum să faceţi pentru a putea crea acel stick.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!