Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 oct. 2018

Cum Conectezi Corect Doua Monitoare la PC

  Poate o să spuneţi că acest subiect nu prezintă interes, pentru că nu este mare şmecherie să conectezi două sau mai multe monitoare la un PC (asta şi în funcţie de placa video pe care o deţineţi). Pentru a conecta monitoarele la PC este de ajuns să se introducă cablurile de conectare în funcţie de porturile video (cabluri tip VGA, DVI, HDMI, Port Display). Însă nu totdeauna este atat de simplu, sunt şi cazuri în care conectarea unui monitor (sau mai multe) la PC poate da mari batai de cap.
  Cazurile în care conectarea monitoarelor poate fi mai dificilă decât pare:
1. Când porturile video ale monitorelor şi plăcilor video nu corespund (în acest caz este necesar folosirea unui cablu adaptor in functie de porturile video existente la monitor si cele de la placa video).
2. Când placa video are un singur port video (în cazul acesta trebuie folosit un spiter)
3. Când se doreşte conectarea unui monitor pe placa video dedicată şi unul pe placa video integrată (placa de bază), în acest caz trebuie activată funcţia dual monitor din bios.
4. Când se doreşte alegerea unui monitor principal (altul decât cel setat default).
  Mai sunt şi alte cazuri în care conectarea unui monitor poate să fie mai dificilă decât pare la prima vedere. De aceea m-am gândit să fac un clip pe care îl vedeţi mai jos, în care să explic modul corect de conectare a unui monitor în funcţie de situaţiile întâlnite în cazul dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!