Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 ian. 2016

Traduce ceea ce vorbesti - Scrie dupa dictare

Eu am mai scris un articol în care vorbeam despre posibilitatea de a scrie un text după dictare ''Program care iti citeste textul in orice limba cu vocea aleasa de tine'' Şi de asemenea am scris un articol despre posibilitatea de a traduce conversaţiile pe skype deşi nu stitii limba engleză ''Clownfish Traduce conversatiile pe Skype''. În acest articol voi vorbi despre aplicaţia Web numită Speech Logger.
  Cu Speech Logger puteţi traduce atât ceea ce vorbiţi dvs. cât şi ce vorbesc alţi putând importa fişiere audio, sau video. Puteţi de asemenea să traduceţi un clip încărcat pe YouTube (acesta va fi subiectul unui nou articol).
  Deşi utilizarea acestei aplicaţii web este destul de simplă, ar fi necesar scrierea câtorva rânduri bune pentru a putea să vă fac să înţelegeţi modul în care se poate utiliza. De acea o să vă las un clip la finalul articolului şi în acest articol o să punctez ceea ce este mai important, urmând să vizionaţi Tutorialul video pentru a ştii ce aveţi de făcut.

Accesaţi Speech Logger de Aici

  Odată ajunşi pe pagină Speech Logger va trebui să faceţi anumite setări plecând de la permiterea folosiri microfonului de către aplicaţie, alegerea limbi în care vorbiţi (se face dictarea) şi limba în care vreţi să se facă traducerea (transcrierea). Odată făcute aceste setări minime apăsaţi pictograma microfonului şi puteţi începe să dictaţi. 
  Mai sunt şi alte setări pe care le puteţi face dar pentru acestea vă invit să urmăriţi clipul de mai jos.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!