Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

17 nov. 2015

Cum Scapi de Mail-urile Spam

În ultimul timp sunt bombardat cu mail-uri spam (publicitare) lucru care mă face să găsesc foarte greu mail-uri care mă interesează (mail-uri aşteptate). Sunt nevoit să ster zilnic zeci de mesaj din imbox, dacă şi dvs. păţiţi acelaşi lucru astăzi vă voi arăta cum puteţi scăpa de mesajele de tip spam (oferte, ştiri, etc.) care vă vin prin mail şi de asemenea vă voi spune cum puteţi şterge mai mult de 50 de mesaje dintr-o dată (Yahoo are limită această pe pagina de mail).   Pentru început vă spun că toată activitatea pe net vă este atent monitorizată şi în funcţie de ceea ce căutaţi (ce vă interesează), vă este creat un profil după care datele dvs vor fi vândute către companiile interesate. Poate v-aţi întrebat cum se face că într-o zi aţi căutat să spunem oferte la bilete de avion către Spania şi a doua zi aţi primit mail cu oferte de zbor. Adresa de mail o punem uneori la dispoziţie atunci când ne înregistrăm la anumite site-uri, sau ne este vândută de către Google (Gmail).
  Pentru a nu mai risca să ne trezim cu mail-uri de tot felul ar trebui atunci când ni se cere să ne înregistrăm cu adresa de mail, să folosim o adresă de mail fictivă (generată aleatoriu).
Sunt site-uri care pun la dispoziţie astfel de adrese. 

Acestea sunt două site-uri pe care le utilizez frecvent când mi se cere o adresă de mail, tot ce aveţi de făcut este să daţi click pe unul dintre link-urile de mai sus.

  • Să copiat adresa generată 
  • Să mergeţi să o lipiţi unde vă este cerută
  • Să aşteptaţi mail
  • Să confirmaţi primirea mail-ului

  Acest tip de adresa vă ajută să scăpaţi de mail-urile spam fiind o adresă fictivă cu auto distrugere (va dispărea când închideţi pagina, sau la un interval de timp stabilit).
  Pentru a scăpa însă de notificările pe care le primiţi de la diferite companii, firme, etc. va trebui să vă dezabonaţi pentru a face acest lucru;

  • Deschideţi mail-ul de care doriţi să scăpaţi şi mergeţi în josul pagini unde veţi găsi un buton de genul. 
  • Dezabonare
  • După apăsarea acestui buton veţi prim un mesaj cu confirmarea dezabonări
  Pentru a putea şterge mai mult 50 de mail-uri când apăsaţi butonul Delete va trebui să încărcaţi toate mail-urile pe prima pagină, pentru a face acest lucru;
  • Trageţi în jos de scroll şi lăsaţi să se încarce mail-ulurile şi iar trageţi şi se încarcă şi restul mail-urilor şi tot aşa până se încarcă toate şi abia acum apăsaţi butonul Delete ştergând toate mail-urile.
Pentru a intelege mai bine ce trebuie sa faceti va invit sa vizionati clipul de

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!