Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 oct. 2015

UC Browser un Browser rapid si light

  Vin astăzi cu cel de-al 3 lea articol despre browsere ce merită încercate (altele decât cele cunoscute). Astazi a venit rândul lui UC Browser, un browser versatil care poate fi instalat pe diferite sisteme de operare de la Android, IOS, Windows Phone, PC, etc., oferind instalarea in sistem Claoud. Dacă aţi căutat un Browser stabil, rapid şi care să nu consume multe resurse atunci puteţi încerca cu încredere UC Browser.

  Încă de la instalare acest Browser vă va surprinde prin modalitatea de instalare (buton install personalizat).
  Odată cu instalarea browser-ului acesta vă va aduce pe desktop şi pagina Facebook pentru o accesare mai rapidă a acesteia. Tot la instalare vă va întreba dacă doriţi să îl utilizaţi ca Browser de bază.
  Odată cu deschiderea Browser-ului veţi fi rugaţi să alegeţi între două modele de afişare, alegeţi unul dintre ele şi apăsaţi butonul Apply.
Cu ce vine nou acest Browser?
  • Protecţie în momentul navigări cu ajutorul motorului Avira 
  • Posibilitatea de a naviga în tab-uri alese de dvs, prin introducerea adresei url a site-ulurilor pe care le utilizaţi cel mai des.
  • Conectare Cloud 
  • UC Browser este extrem de rapid cu o interfaţă şi un panou de setări intuitiv (se aseamănă cu Google Chrome).
  Pentru a cunoaşte mai bine acest browser vă invit să urmăriţi Tutorialul Video de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!