Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 iun. 2015

Deschide paginile Web mult mai rapid (Mozila)

Dacă aveţi o conexiune la net foarte lentă (Wi-Fi) şi anumite pagini web (site-uri) întârzie să se deschidă, sau mai rău, nu se deschid, atunci această setare vă poate ajuta mai mult decât credeţi. De obicei site-urile care conţin mult Flash (conţinut video) consumă foarte multă bandă de internet şi de aici vin şi tâmpii proşti în răspunsul de încărcare a pagini web. De multe ori dorim să citim un articol, dar renunţăm pentru că pagina nu se încarcă.
  Setarea pe care o vom face va elimina tot conţinutul video (imaginile de pe site), care de multe ori nu vă este necesar atunci când doriţi să citiţi un articol care vă interesează, care întârzie exagerat de mult încărcarea unei pagini web, mai ales atunci când viteza de internet este una foarte mică.
  După cum vedeţi această setare se referă strict la browser-ul Mozila Firefox (va urma articolul şi pentru Google Chrome).

  Pentru a accesa un site mult mai repede (care să se încarce mult mai rapid), tot ce aveţi de făcut este să schimbaţi o valoare (manual) fie să instalaţi un add-ons care să blocheze afişarea imaginilor.
Cum setezi Browser-ul Mozila pentru a încărca paginile web mai rapid
  • Deschideţi Browser-ul mozila 
  • Tastaţi în bata de adrese about: config şi apăsaţi butonul 
  •  “I’ll be careful, I promise!” 
  • În noua fereastră deschisă căutaţi permissions. Default. Image (în căsuţa de căutare Search) va trebui să modificaţi valoarea 1 în 2 click dreapta pe permissions. Default. Image - Modify
  • Dacă doriţi să reveniţi la vechile setări (să vă fie afişate imaginile) schimbaţi din nou valoare 2 în 1
  Puteţi folosi şi o Extensie (add-ons) care vă va bloca imaginile care sunt afişate pe site.
  Pentru a înţelege mai bine ce anume doriţi să faceţi va invit să vizionaţi Video Tutorialul de mai jos.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!