Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

3 mar. 2015

Creste viteza de incarcare a clipurilor YouTube

În ultimul timp se pare că sunt ceva probleme cu încărcarea clipurilor pe YouTube acestea fie nu se încarcă fie rulează până la un punct în care se blochează şi nu mai înaintează deşi repornim clipul acesta se blochează în acelaşi loc. Prima cauză căreia îi atribuim această problemă este lipsa conexiuni la internet, sau o viteză mică de net, a doua cauză poate fi consumul mare de resurse (procesor sau ram) şi atunci nu mai rulează clipurile, o altă cauză pot fii viruşi care împiedică rularea clipurilor, sau o altă cauză întâlnită este lipsa unui driver a plăci video sau instalarea unui driver incompatibil, acestea pot fii doar posibile cauze în realitate...
  Youtube a schimbat formatul în care se redau clipurilor şi de aici apărând aceste probleme, petru a scăpa de întreruperi de blocări sau de imposibilitatea de a reda clipurile video pe Youtube.
  Dacă doriţi să scăpaţi de aceste probleme vă invit să vizionaţi clipul de mai jos.
  Prima soluţie pentru ca rularea clipurilor să nu mai întâmpine probleme este aceia de a rula clipurile cu ajutorul Player-ului HTML5, puteţi face acest lucru apăsând un simplu buton  Solicitați player-ul HTML5 - pentru a face acest lucru dati click Aici   O altă soluţie a clipurilor YouTube care nu rulează, sau care se blochează este instalarea unei Extensii care odată rulată ne permite printre altele să dezactivăm modul DASH în care rulează Clipurile pe Youtube.
  Puteţi descărcat această extensie de Aici. În Video Tutorialul pe care l-am făcut cu privire la acest subiect, fac referire şi la alte soluţii, de aceia vă invit să îl urmăriţi.
   
   Dacă după ce puneţi în practică toate sfaturile menţionate în clip, încă mai aveţi probleme cu rularea clipurilor YouTube, vă invit să lăsaţi un comentariu. În felul acesta voi putea căuta noi soluţii pentru dvs.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!