Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 ian. 2015

Synei System Utilities Optimizeaza calculatorul Fast Speed

Am scris o mulţime de articole despre optimizarea calculatorului atât despre aplicaţii cât şi despre setări pe care le puteţi face pentru a avea un Windows mai rapid. Puteţi găsi aceste articole răsfoind Blog-ul sau dând Click Aici http://plr.io/1bw. Astăzi m-am decis să scriu despre Synei System Utilities aplicaţia care vă optimizează calculatorul cu un singur click, este asemănătoare aplicaţiilor gen TuneUp, sau Advanced SystemCare însă mi se pare mai simplu de folosit...
Cum optimizez Calculatorul?
- Descărcaţi aplicaţia Synei System Utilities de Aici

- Instalaţi şi rulaţi Aplicaţia; Run - Next - Next - Next - Finish
  Pentru o optimizare mai profundă puteţi bifa toate căsuţele din fereastră de start ( nu doar cele 4 care vin bifate standard) şi apoi apăsaţi butonul 1- Click Mentenance - Analyze and Optimize şi aşteptaţi să se încheie procesul , vă va fi confirnat că Optimizarea a avut loc cu succes, va trebui să daţi Restart, pentru a avea efect acţiunile întreprinse de Synei System Utilities în sistemul dvs. 
  Dacă vreţi să mergeţi şi mai departe de atât şi să creşteţi şi mai mult viteza sistemului dvs., apăsaţi Tabu-ul Turbo - Configure (după ce faceţi anumite setări pe care le arăt în Tutorialul Video) apăsaţi butonul Turn ON.
  Pentru a înţelege mai bine cum funcţionează această aplicaţie vă invit să urmăriţi acest Video Tutorial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!