Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 nov. 2014

Ascunde profilul de facebook de motoarele de cautare

După cum aţi văzut am adăugat o nouă pagină acestui Blog şi anume "Trucuri Facebook" în care o să postez articole despre secrete şi trucuri mai puţin ştiute de către utilizatori de Facebook sper ca aceste articole să ajute şi nu să creeze discuţi neplăcute între cupluri, sau amici. Astăzi vă voi arăta cum puteţi să vă ascundeţi profilul de facebook făcând ca motoarele de căutare să nu îl mai afişeze.

  Din diferite motive vrem că nu toţi cei care tastează numele nostru în motoarele de căutare să aibă acces la profilul nostru de Facebook. Sunt persoane care folosesc facebook-ul într-un cerc restrâns de prieteni şi cunoştinţe şi nu aleargă cu disperare după "prieteni" în dorinţa de a arăta lumi ce iubiţi şi apreciaţi sunt ei.
  Pentru toţi aceia care doresc ca profilul de facebook să îşi mai păstreze o doză de mister m-am decis să scriu acest articol.
Cum ascundem profilul de facebook?
  Ne logăm la contul de Facebook - mergem în cronologia noastră (click pe nume) şi apoi apăsăm săgeata care ne duce în meniul din care ne putem configura contul - Mergem la Setări - Confidenţialitate - şi aici puteţi face câteva setări apăsând butonul Eeditează - Mergeţi la ,,Cine mă poate căuta?'' şi dacă în dreptul întrebări ,,Doriţi ca alte motoare de cauttare să afişeze linkuri către cronologia ta?'' Răspunsul este Da - Apăsaţi butonul Editează şi debifează căsuţa ,,Permite altor motoare de cauttare să afişeze link-uri către cronologia ta'' Şi apoi apăsaţi butonul Confirmaţi din căsuţa de dialog deschisă.
  Vă invit să urmăriţi Video Tutorialul de mai jos pentru a înţelege ce aveţi de făcut pentru a vă ascunde profilul de facebook de ochii nepoftiţilor

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!