Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

18 dec. 2014

FotoSketcher transforma fotografiile în desene și picturi

Din întâmplare am dat peste această aplicaţie gratuită cu care puteţi face cam orice dintr-o imagine (o fotografie digitală) de la o schiţă în creon procedeu despre care am mai scris ,, Transforma Orice Poza in Schita in Creon cu un Click ,, La o veritabilă pictură în acuarelă

  Aplicaţia este atât de simplu de folosit şi are câteva efecte demne de luat în seamă. Am să scriu acest articol în care o să vă prezint principalele funcţii, urmând ca apoi să fac un video tutorial pentru a vă arăta cam ce ştie să facă această aplicaţie cu un singur click
Cum folosim FotoSketcher?
- O descărcaţi de Aici
- O instalaţi (puteţi alege limba română)
- După instalare se va deschide fereastra principală aplicaţiei
- Va trebui să introduceţi poza pe care doriţi să o editaţi (să o transformaţi fie în pictură fie în chită de creion), puteţi face acest lucru fie prin Drop Drawn (trageţi poza în fereastra fie accesând tab-ul Fişier - Deschide o imagine.
- În tab-ul Editează găsiţi toate funcţiile acestei aplicaţii (tot ce ştie să facă).
  Eu voi pune accent doar pe funcţia de a transforma o imagine într-o pictură (Parametri desenului) la care puteţi ajunge fie accesând tab-ul Editează - Parametri desenului, fie dând click pe pictograma din meniul principal (acuarele)

  Odată accesată această funcţie veţi avea de ales dintre mai multe moduri de desen pe care deasemenea îl puteţi ajusta după placul dvs. prin mişcarea butoanelor dreapta stânga, rezultatul actiuniilor dvs îl veţi vedea în timp real, iar în momentul în care sunteţi mulţumiţi de rezultatul obţinut puteţi salva desenul, prin apăsarea butonului Desenează. Dacă nu sunteţi mulţumiţi de rezultat puteţi reveni oricând la starea iniţială a imagini prin apăsarea butonului Resetează Parametrii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!