Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

4 dec. 2014

Letasoft Sound Booster mareste volumul Calculator-Laptop

Am mai scris trei articole despre aplicaţii care măresc volumul sistemului dvs şi le veţi găsi tastând în căsuţa de căutare cuvântul volum, sau citind acest articol ''Sunet mai bun Laptop-Calculator (mareste volumul audio)''. Poate vă întrebaţi de ce caut aplicaţi care să poată mări şi îmbunătăţi sunetul sistemului dvs. Astfel de aplicaţii sunt utile mai ales pentru deţinători de Laptopuri şi notebook-uri la acestea ştiindu-se faptul că sunetul este fie foarte prost fie foarte încet...
  Am dat din întâmplare peste Letasoft Sound Booster care vă permite să amplificați volumul sunetului dincolo de limitele impuse de sistemul dvs.
  Letasoft Sound Booster este un program foarte mic și simplu. Odată instalat se va alătura în meniul bari de start lângă volumul Windows de acolo fiind foarte uşor de accesat. Unul dintre avantajele cele mai importante în afară de simplitatea ei este faptul că permite creşterea sau micşorarea volumului cu ajutorul unei combinaţi de taste (aleasă de dvs.). Aplicaţia poate fi setată să pornească odată cu Windows-ul.
  Nu este foarte mult de spus despre o astfel de aplicaţie care nu prezintă dificultate în utilizare.
  Puteţi descărca Letasoft Sound Booster de Aici

  După instalare accesaţi iconul care va apare în bară de start lângă volumul nativ din Windows pentru a alege combinaţia de taste care vă va ajuta să ridicaţi, sau să scădeţi volumul atunci când doriţi acest lucru.
  Am făcut un mic, dar mic video despre cum folosiţi această aplicaţie (o să vă convingeţi cât de simplă este).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!