Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

27 oct. 2014

PatchMyPC instaleaza mai multe aplicati cu un click

Am vorbit în mai multe articole despre această posibilitate de a instala mai multe aplicaţii dintr-o dată, asta pentru a scurta timpul necesar instalărilor după ce am reînnoit sistemul de operare. O să găsiţi aceste articole dacă tastaţi în căsuţa de căutare cuvântul ,,Install". Spre deosebire de alte aplicaţii ca Smart Installer care vă permite să instalaţii mai multe aplicaţii cu un click, dar asta după ce v-aţi creat dvs, propria listă, PatchMyPC deţine o listă de aplicaţii cunoscute de unde vă puteţi alege ce anume doriţi să fie instalat...

  PatchMyPC este o aplicaţie extrem de simplu de folosit, este gratuită şi nu necesită instalare
- Descărcaţi PatchMyPC de Aici
- După descărcare rulaţi aplicaţia - Run
  Cu PatchMyPC nu numai că puteţi updata şi instala aplicaţii, le puteţi scoate de la Startup, sau puteţi dezinstala aplicaţii.
  La rulare PatchMyPC afişează 3 culori de stare a programelor:
  • Roşu înseamnă că programul are nevoie de o actualizare.
  • Verde înseamnă că programul este deja actualizat la ultima versiune.
  • Negru înseamnă că programul nu este instalat.


  Secţiunea Other Software conţine o listă cu alte programe pe care le puteţi instala. Puteţi bifa sau debifa unul sau mai multe programe pentru a instalare/actualizare.
  De asemenea cu click dreapta > always skip this update (nu actualiza).
  Pentru a scoate o aplică de la Startup mergeţi în meniul Startup şi daţi click pe aplicaţie şi alegeţi una din opţiunile afişate, sau mergeţi în meniul din partea dreaptă.
  Pentru a dezinstala o aplicaţie mergeţi în meniul Uninstaller - daţi click dreapta pe aplicaţie şi alegeţi una din opţiunile afişate, sau de asemenea mergeţi în meniul din partea dreaptă şi daţi click pe uninstaller.
O altă aplicaţie asemănătoare este:
  AllMyApps

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!