Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

29 oct. 2014

BirthdayFB trimite automat mesaj de ziua prietenilor pe Faceebook

Sunt sigur că nevesti-mii nu i-ar fi utilă o astfel de aplicaţie care să trimită mesaj de la mulţi ani prietenilor de pe facebook atunci când este cazul (când este ziua lor) şi asta nu pentru că nu are facebook, sau nu ar avea prieteni pe pagina ci pentru că nu trec 5 minute fără să se conecteze să vadă cine şi ce a mai postat. Scriu acest articol pentru aceia dintre dvs. care intra din an în paşte pe facebook şi care vor să nu pară nesi... şi să nu spună amicilor La Mulţi Ani. Bla. Bla, bla...
  BirthdayFB este o modalitate simplă de a programa şi posta automat un mesaj de la mulţi ani când este ziua de naştere a "fericitului"
  Acesați pagina BirthdayFB dând click Aici Şi apoi urmaţi paşi care sunt foarte simpli.
  După ce aţi accesat pagina dând click pe link-ul pe care vi l-am lăsat mai sus - daţi click pe Connect with Facebook. (Săgeata 1) - Daţi apoi click pe OK (săgeata 2) - Acum puteţi alege categoria Write Messages  (săgeata 3) şi se va încărca o listă cu toţi prieteni dvs pe care îi aveţi pe facebook. (săgeaya 4).
  Acum puneţi-vă pe scris (fiecărui prieten câte un mesaj) şi daţi Save după scrierea fiecărui mesaj asta e tot, acum nu mai trebui să vă conectaţi la faceebook pentru ai lăsa un mesaj de la mulţii ani, când va fi ziua lui vă primii mesajul pe care l-aţi scris anterior şi pe care BirthdayFB îl va posta când va fi cazul.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!