Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 apr. 2014

Aplicatie Andoid interesanta Metal Detector

Mulţii se vor întreba la ce bună această aplicatie Metal Detector, poate descoperi o comoară ? Înainte de a vă răspunde vă spun că poate detecta numai metale feroase, după cum ştiţi sunt şi metale neferoase (aurul fiind unul dintre ele). Vă pot spune când această aplicaţie vă este extrem de utilă, atunci când nu ştiţi unde v-aţi pus cheile de la maşina, sau de la casă şi vă grăbiţi, decât să alergaţi nervoşi dintr-un colţ în altul, mai bine puneţi această aplicaţie la treabă...
Cum funcţionează?
  Detector de metale funcționează prin măsurarea câmpului magnetic în jurul locației telefonului Android. Acesta începe cu o măsurare de bază, atunci când detectează un metal, măsurarea se duce în sus și se schimbă culoarea de la verde la roșu. Din păcate, ea nu face un sunet detector de metale, pentru a vă anunța dacă ești aproape.
  Dacă vă decideți să încercați detector de metale, il puteti Descarca de Aici ar fi util să scrieti in rubrica de comentarii care elementele au fost detectate de telefon și care nu.

Pret: Gratis | Platforma: Android 2.1 sau mai nou | Licenta: Free | Limitari: Fara limitari

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!