Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

30 oct. 2018

Creste Calitatea Audio a Microfonului/Modifica Vocea/Filtre si Aplicatii

Dacă doriţi o calitate audio de înregistrare mult mai bună, nu este de ajuns să vă cumpăraţi un microfon performant, este necesar un mediu favorabil pentru această calitate (fără zgomot de fundal). Sunt însă situaţii în care fie microfonul nu este foarte performant (nu este un microfon de studio), fie zgomotul de fundal va diminua calitatea audio.
  În acest articol veţi afla ce anume trebuie să faceţi pentru a avea o calitate mult mai bună audio şi vom vorbi şi de filtre care să elimine diferite zgomote de fond, dar vom vorbi şi despre aplicaţia VoiceMeeter cea care vă ajută să vă îmbunătăţiţi calitatea voci şi poate elimina şi anumite zgomote de fond.
  Filtrele pe care le puteţi utiliza sunt de diferite tipuri şi din diferite fibre textile şi de asemenea pot fi pentru front şi pentru back. De asemenea pot fi folosite şi filtre de izolare a camerei în care se face înregistrarea.
  Pentru a vedea ce anume trebuie să faceţi pentru a vă îmbunătăţi calitatea audio chiar dacă nu folosiţi un microfon performant vă voi lăsa un clip pe care vă invit să îl urmăriţi, în acest clip prezint setările aplicaţiei Voicemeeter şi filtrele care vă pot ajuta să scăpaţi de zgomotul de fond.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!