Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

19 iun. 2017

Optimizare Windows 10 - Setari Windows 10 mult mai Rapid

Mult aşteptatul şi lăudatul Windows 10 s-a dovedit a fi un sistem de operare consumator de resurse în ciuda rapidităţi acesta devine greoi dacă este instalat pe dispozitive mai slabe. De aceea o optimizare este bine venită, chiar dacă uni ar spune că acest sistem de operare nu necesită optimizare pentru că vine bine optimizat, acest lucru este deja dovedit în diferite tutoriale ca fiind fals. Windows 10 este recomandat pentru a fii instalat pe dispozitive performante. 
  Şi totuşi cu anumite setări Windows 10 poate fii instalat şi pe calculatoare mai slabe, Se pot oprii anumite servicii şi procese şi de asemenea se pot dezinstala aplicaţiile preinstalate (cu care Windows 10 vine deja). Am făcut foarte multe tutoriale şi am scris şi diferite articole despre ceea ce trebuie să faceţi pentru a optimiza Windows 10 Astăzi însă vă voi lăsa un clip în care am încercat să pun în practică cât mai multe lucruri care să vă ajute, Urmează să fac un nou clip după ce voi testa şi alte setări.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!