Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

8 ian. 2016

Cum traduci automat un clip in orice limba

Am scris zilele trecute un articol, despre cum anume poţi traduce un text în orice limbă doriţi articol pe care il găsiți aici,,Traduce ceea ce vorbesti - Scrie dupa dictare'' înacest articol explicam modul prin care puteti traduce un text, sau o dictare dupa propria voce, sau dupa un fisier audio, traducerea se face prin transcrierea unui text.
   În acest articol voi vorbi despre aceeaşi aplicaţie web, însă vă voi arăta cum anume puteţi traduce orice clip video în limba dorită. Ştiu sună destul de ciudat, dar cu ajutorul acestei pagini împreună cu o altă aplicaţie puteţi traduce un clip video încărcat pe YouTube astfel puteţi înţelege mai bine explicaţiile pe care le primiţi, chiar dacă dvs. nu aveţi cunoştinţă de limbă în care este făcut acel clip. 
  Pentru că sunt necesare câteva setări (modificarea suportului audio după care se face captarea) m-am gândit să nu vă încurc cu explicaţii şi să vă las să vizionaţi cu atenţie clipul creat special pentru a explica precis ce aveţi de făcut, dacă doriţi să traduceţi şi să transcrieţi un fişier video.
Aveţi nevoie de:
  • SpeechLogger - Pagina web unde puteti traduce
  • Voicemeeter - Aplicaţia care vă ajută să aveţi o placă audio virtuală, care vă permite să traduceţi şi să transcrieţi un fişier video. 
  După ce aţi accesat descărcat şi instalat aplicaţiile necesare veţi putea traduce un fişier video conform indicaţiilor pe care le primiţi în acest Video Tutorial.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!