Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 oct. 2015

Vivaldi un Browser interesant

Continui seria articolelor în care scriu despre browsere interesante astăzi venind rândul unui browser cu o interfaţă şi opţiuni noi acesta este Vivaldi. O calitate a acestui browser este uşurinţa cu care se poate personaliza, o altă calitate este simplitatea şi rapiditatea în utilizare. Deşi acest browser nu are nimic deosebit, reuşeşte să surprindă de la prima folosire, lucrul care m-a atras la acest browser este modul în care îşi schimbă culoarea în funcţie de site-ul pe care îl vizităm.

  Aşa cum spuneam îmi place modul în care acest Browser îşi schimbă culoare în funcţie de site-ul pe care îl vizităm. De asemenea oferă posibilitatea de pre vizualizare a tuturor tab-urilor deschise în Browser, acest lucru fiind util pentru a ştii exact ce şi unde ai deschis.
Ca şi celelalte Browsere prezentate nici acesta nu se îndepărtează prea mult de linia cunoscută acest lucru făcând mai uşoară utilizarea lui (dacă sunteţi familiarizaţi cu Google Chrome).
La fel ca şi în articolele anterioare vă invit să urmăriţi clipul de mai jos pentru a vă hotăra dacă merită să utilizaţi acest browser.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!