Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

22 mar. 2015

Te ajuta sa scrii corect in Engleza

  Din ce în ce mai des suntem nevoiţi să comunicăm în altă limbă decât cea natală şi nu totdeauna reuşim să facem acest lucru atât de bine pe cât ne-am dorii. De aceea m-am gândit să vin în ajutorul dvs. cu o soluţie care vă poate ajuta să scrieţi corect într-o limbă internaţională (în cazul articolului de astăzi în limba engleză), Sunt sigur că v-aţi dori o aplicaţie care să scrie în locul dvs, astfel de aplicaţii există (Dragon) însă nu sunt perfecte şi nici gratuite. Orice aplicaţie de acest gen are nevoie şi de aportul dvs.

  Încă de la început spun că această soluţie se adresează celor care au ceva cunoştinţe de scriere a limbii respective (engleză)...
   În trecut am scris despre aplicaţia care vă poate ajuta Dicter o aplicaţie despre care am scris Aici, aceasta este aplicaţia care vă poate ajuta să traduceţi un text (asemănătoare cu Google Translate). 
  După ce aţi tradus textul va trebui să îi faceţi câteva corecturi la prima vedere (acest gen de aplicaţii traduc uneori defectuos anumiţi termeni, după ce aţi terminat traducerea va trebui să introduceţi textul într-un corector ortografic.
  Cum procedăm?
  Scriem, sau copiem textul pe care dorim să îl traducem - Instalăm Dicter de Aici - Introducem textul în fereastra acestei aplicaţii - Alegem limba din care/în care dorim să se facă traducerea şi apăsăm butonul Traducere - Copiem textul într-un fişier text şi îi facem câteva corecturi (de care ne dăm seama). Următorul pas este introducerea textului tradus în fereastra unei aplicaţii (Tools) online care va corecta greşelile strecurate în traducerea textului.
  După întroducerea textului pe Acest site
corecteaza greselile in engleza
  Alegeţi limba şi tipul de accent, (American, Englez UK ), după care daţi Check, vă va fi afişat textul cu diferit corecturi făcute de către acest site. Ştiu că nu este soluţia ideală, de a comunica în altă limbă, dar sper ca acest articol să vă ajuta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!