Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

6 dec. 2013

Dicter aplicatie gratuita de tradus, mai buna ca Google Translate

cel mai bun program de tradus
Cu toţi ştim despre posibilitatea pe care ne-o oferă Google prin serviciul Google Translate de a traduce, însă acest serviciu lăsa de multe ori de dorit de asemenea am mai scris despre o altă aplicaţia QTranslate . Astăzi vin cu o nouă aplicaţie mult mai interesantă prin faptul că traduce foarte bine şi de asemenea are şi un suport audio foarte bun al traduceri, cea ce poate facilita învăţarea cu uşurinţă a unor cuvinte noi dintr-o limbă străină...
Cum se foloseşte Dicter?
  Această aplicaţie este compatibilă cu Toate variantele de Windows
 Îl descărcaţi gratuit

  Programul în sine e foarte mic şi de aici şi instalarea este foarte simplă
  Odată instalat vi se va afişa în dreapta lângă ceas îl puteţi accesa şi din meniul Start
  Odată deschis vi se va deschide fereastra 1 (am făcut o imagine cu toţi paşi pentru a scurta procesul)
Aplicatie de tradus
   În prima fereastră trebui să setaţi limba din care şi în care vreţi să facă traducerea, apoi introduceţi textul fie de la tastatură fie prin Paste fiind în prealabil copiat din altă sursă.
  După ce aţi introdus textul apăsaţi butonul Translate şi să vă face instant traducerea pe care o vedeţi în ferastra 2. Dacă vreţi să ascultaţi textul atât cel original cât şi traducerea apăsaţi ca în imagine pe acele butoane.
  Tot ce mai trebuie să faceţi este să copiaţi textul tradus şi să îl folosiţi aşa cum doriţi dvs.
  Cred eu că mai simplu şi eficient şi mai ales gratuit nu este posibil, dar dacă aveţi cunoştinţă de alte aplicaţi interesante le puteţi numi în secţiunea comentarii
   Cu speranţa că acest articol va fost de folos vă invit să citiţi şi alte articole de pe blog şi de ce nu, să spuneţi şi prietenilor despre existenţa lui, o puteti face prin intermediul unui Like, sau Share pe Faceboock, Twiter, Google +, Messenger, Skype, s.a.m.d. Fiind la început de drum am nevoie de ceva sprijin pentru a urca în motoarele de căutare si pentru a continua sa scriu pe acest blog. Ar fii o idee dacă te-a ajutat acest articol ca mulţumire să îl recomanzi, nu fi egoist, dă-le şi altora şansa să afle.
 Puteţi citi alte articole apăsând AICI.

1 comentarii:

  1. Nu se descarca. Este o imagine statica si nu se misca nimic. Unde am gresit?

    RăspundețiȘtergere

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!