Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

2 mar. 2015

DPS Plug-In Creste volumul si calitatea audio

Am mai scris articole despre aplicaţii care cresc volumul audio şi de asemenea îmbunătăţesc calitatea sunetului, le găsiţi Aici - http://plr.io/1m7. Vă întrebaţi poate de ce scriu despre astfel de aplicaţii. O fac pentru aceia care au un Notebook, Laptop sau chiar un sistem (calculator) al căror volum audio nu creşte, făcând ca sunetul reprodus de acestea să fie foarte scăzut, sau de proastă calitate


  Astăzi o să scriu despre Digital Power Station o aplicaţie extrem de simplă şi eficientă, aceasta creşte volumul, îmbunătăţeşte calitatea sunetului prin simplă apăsare a unui buton (presetari). Aceasta este compatibilă cu sistemele de operare Windows şi Mac, dar şi cu device ca iPad şi iPhone.
Cum Funcţionează?
- Instalare este simpla Run - Next - Next - Next - Install - Install - Finish
  Pentru a va bucura de efectele aceste aplicatii urmați indicațiile din imagine.
  Pentru a vedea ce setări vi se potrivesc şi care este cel mai bun rezultat, rulaţi o melodie şi apăsaţi Butonul de activare a acestei aplicaţie (butonul mare din partea dreaptă), apoi alegeţi una din cele trei opţiuni Built-in - Descktop - Headphones
  Mergeţi la Setări (Preferences) şi de aici alegeţi una din presetarile indicate în imaginea de mai sus. Dacă încă doriţi mai mult de atât se poate. Apăsaţi DPS Equalizer bifaţi căsuţa Advanced EQ Setiings şi jucaţi-vă cu valorile afişate până când atingeţi maximul de performanţă audio, atât prin creşterea volumului cât şi prin creşterea calităţi audio.
  Puteţi face aceste setări şi când vizionaţi un film (chiar şi online) şi sonorul acestuia lasă de doriţi această aplicaţie putând îmbunătăţi calitatea audio a fişierelor atât audio cât şi video.

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!