Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

5 dec. 2014

Securizeaza reteaua Wireless si schimba IP-ul

Am scris nenumărate articole despre aplicaţi cu ajutorul cărora vă puteţi schimba IP-ul pentru a naviga în siguranţă pe net, le puteţi citi în pagina APLICAŢII PC în meniul Internet. Astăzi am să scriu despre WiFi Protector şi deşi numele v-ar putea face să credeţi că lucrează doar cu conexiuni de tip Wifi vin şi vă spun că funcţionează şi pe LAN.
  Ideea este simplă şi dacă ar fi după mine aş prezenta-o în câteva cuvinte.
- Descărcaţi WiFi Protector de
Aici
- Instalaţi; Run - OK - Next - Next - Next
- Dupa instalare aplicatia va rula in Sistem Try - in bara Start, daca vreti sa rulati WiFi Protector, fie dati dublu click pe Shortcut-ul aplicatiei, fie va trebui sa dati click dreapta pe bila albastra cu insemnul Wifi ( langa ceas) si sa alegeti Open WiFi Protector va va aparea fereastra ca mai jos.
  Pentru a vă schimba IP-ul este de ajuns să apăsaţi pe Start VPN Protection (săgeata 3), iar pentru a activa Auto Protection bifaţi căsuţa (săgeata 4). Este de la sine înţeles ca atunci când doriţi să navigaţi cu Ip-ul real trebuie să daţi click pe butonul Stop Protection.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!