Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

1 aug. 2014

4 Metode de a scrie cu diacritice.

Am mai scris două articole pe această temă dar poate din vina mea, sau a altor motive nu au fost pe deplin promovate. De aceea m-am gândit astăzi să vă prezint pe lângă cele două metode despre care am scris anterior să scriu şi despe alte metode.
METODA 1
  Puteţi scrie cu diacritice fără să instalaţi nici o aplicaţie (direct din Windows) după ce aţi făcut setările prezentate în Acest articol (cu video).

METODA 2  Când nu puteţi pune în practică metoda 1, puteţi scrie de la tastatură cu diacritice (combinaţii de taste). Puteţi instala aplicaţia pusă la dispoziţie pe site-ul www.diacritice.ro. Instalati aplicatia si cititi articolul ( cu video)
METODA 3
  Ce spuneti de o alta metoda in care puteti introduce diacriticele dupa ce ati scris textul anterior fara diacritice. Prin selectarea textului caruia doriti sa ii adaugati diacritice -  COPY - PASTE in interiorul aplicatiei AUTOCORECT . Aceasta aplicatie poate corecta si greselile de punctuatie si ortografie AutoCorect cum introduci/scoti ... 
METODA 4
  Dacă nu doriţi să scrieţi cu diacritice direct de la tastatură (necesită multă atenţie), nu doriţi să instalaţi nici o aplicaţie stil AutoCorect dar totuşi doriţi să scrieţi cu diacritice o puteţi face online prin simpla Copiere a textului şi introducerea acestuia în fereastra site-ului (îl puteţi scrie şi în acea fereastră, Text iniţial [1]). După introducerea textului apăsaţi butonul  CONVERSIE  După verificare şi alegerea variantelor sugerate (corecte) apăsaţi butonul TEXTUL FINAL. Pentru a introduce online diacritice unui text apăsaţi Aici

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!